Band Hotel boeken?

band hotel boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Band Hotel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Band Hotel

BAND HOTEL: EEN WERELDBAND MET WERELDARTIESTEN! Drunken nights, lost loves, melancholic tropical cocktails full of joy and nostalgia…

Band Hotel is: Chili op percussie, Mexico op bas, Nederland op gitaar en Koerdistan en De Balkan op accordeon en zang.

De band speelt muziek tegen de kou, tegen de eenzaamheid, muziek om te vergeten of juist te herinneren. Muziek om lief te hebben…

Band Hotel laat zich in haar nummers inspireren door de muziek van Santana, War, Mongo Santamaria, Herbie Mann, Manu Chao, Third World, Cuban son en salsa, jazz en soul. Het resultaat van deze ‘blending’ is een vreemde maar heerlijke verrassende, vernieuwende mix.

Boekingen Band Hotel

De groep heeft sinds de oprichting in 2003 al op vele podia in Nederland haar opwachting gemaakt. Al meerdere keren getoerd door Frankrijk en de Balkan en een theatershow gemaakt. Op grote festivals als Lowlands, Solar, Mundial en Totaalfestival gingen de menigtes volledig uit hun dak! Ook speelden ze op het bevrijdingsfestival in Leeuwarden en Zwolle en het Boulevardfestival in Den Bosch.

Band Hotel neemt u in haar muzikale reis over de wereld mee over originele, onbegaanbare paden…

Kom in de stemming

Band Hotel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Band Hotel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Band Hotel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Band Hotel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Band Hotel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Band Hotel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Band Hotel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Band Hotel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!