Delia Y Su Tumbao boeken?

delia y su tumbao boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Delia Y Su Tumbao boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Delia Y Su Tumbao

Cubaanse band die sfeer van het oude én het moderne Havana oproept.

Puur Cubaans. Op hun CD “Comunicando” slagen zangeres Delia Gonzales en bassist/componist/arrangeur Jesús Hernández er in om hun composities met een onmiskenbare Cubaanse swing te verrijken met jazzy elementen. Dit is vooral te horen in de blazersarrangementen en de onderliggende harmonie van bas en piano en zonder dat de authenticiteit verloren gaat.

Boekingen Delia Y Su Tumbao

Delia Gonzales’ indrukwekkende zangtalent wordt begeleid door o.a. Lilian Jarad op piano, Jesús “Corona” Hernández op bas, Enrique Firpi en Jan Luc van Eendenburg op percussie, Wim Both en Alexander Rodriguez trompet en José Pérez speelt de saxofoon.

Afhankelijk van de gelegenheid kan de groep optreden in alle varianten tussen de compacte vijf- en de uitgebreide 10-mans bezetting.

De cd “Comunicando” is te koop bij iTunes, Amazon.com, Amazon.co.uk of Velvet Music

Delia zingt ook in duo én trio Cubaans bezetting:

Duo Habanero

Duo Habanero, Delia Gonzalez zingt en speelt kleine percussie, Jesus Hernandez ook zang en guitar. Het duo speelt traditionele Cubaanse muziek, waaronder Danzon, Son montuno, guarachas, bolero en een deel van het repertoire bestaat uit nummers van de Buena Vista Social Club, Nico Saquito, Trio Matamoros en andere stijlen van de Cubaanse muziek.

Het repertoire bevat nummers als Chan Chan, El Cuarto de Tula, Lagrimas Negras, Dos gardenias, Compay gallo en nog veel.

Duo Habanero speelt zowel akoestisch als versterkt. Eigen geluidsinstallatie is beschikbaar indien nodig.

Trio ConSwing

Trio ConSwing; Delia Gonzalez (zang en kleine percussie), Enrique Firpi (Bongoes en cajon) en Jesus Hernandez (zang, guitar en tres) speelt Muziek uit Brasilia, Venezuela en ook traditionele Cubaanse muziek.
Een deel van het repertoire bestaat uit nummers van de Buena Vista Social Club en andere stijlen van de Cubaanse muziek. Dit trio is erg geschikt en leuk voor feestjes, verjaardagen, bruiloften, diners, recepties en Zuid-Amerikaans muzikaal vermaak op allerlei festiviteiten.

Trio ConSwing speelt Cubaans zowel akoestisch als versterkt.

Kom in de stemming

Delia Y Su Tumbao boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Delia Y Su Tumbao te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Delia Y Su Tumbao wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Delia Y Su Tumbao viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Delia Y Su Tumbao online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Delia Y Su Tumbao boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Delia Y Su Tumbao kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Delia Y Su Tumbao boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!