Ben Cramer boeken?

Ben-Cramer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ben Cramer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ben Cramer

Van levenslied zanger tot gerenommeerd musicalster met allure!

Ben Cramer werd op 17 februari 1947 in Amsterdam geboren. Al op zeer vroege leeftijd ontwikkelde hij een grote interesse in muziek. In 1967 werd zijn eerst single ‘Zaizaizaizai’ uitgebracht. Na deze single volgde een aanzienlijke lange rij hits. In 1973 vertegenwoordigde Ben Cramer Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg. De daarop volgende jaren tourde hij door de hele wereld.

The Phantom of the Opera

Er kwam in 1986 een wendingn in zijn solo-carriere. Hij speelde toen de rol van Peron in de musical Evita. Daarna volgden vele succesvolle optredens in diverse musicals, zoals The Phantom of the Opera, Chicago, Aida, Chess en Beauty and the Beast. Naast zijn theateractiviteiten bleef hij ook werken aan zijn solocarriere. Tevens speelde hij gastrollen in o.a. Baantjer, Spangen, Flodder en vertolkte hij rollen in de bioscoopfilms ‘De Zeemeerman’ en ‘Filmpje’.

Boekingen Ben Cramer

Hij is veelvuldig op de vaderlandse podia te vinden. Vanzelfsprekend brengt hij zijn oude bekende hits, maar zingt hij ook evergreens, ballads en dance-classics. Deze veelzijdige zanger / entertainer is dus op ieder evenement inzetbaar! Daarnaast is Ben Cramer te boeken voor “Musical – Highlights”. Liedjes uit de top musical Phantom of the Opera, Miss Saigon, Les miserables etc… ondersteund door een uitgeballanceerde lasershow en eventueel gastoptreden van een zangeres.

Kom in de stemming

Ben Cramer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ben Cramer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ben Cramer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ben Cramer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ben Cramer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ben Cramer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ben Cramer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ben Cramer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!