Bo Bellow boeken?

Bo-Bellow-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bo Bellow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bo Bellow

Bo Bellow begon als DJ op 3 jarige leeftijd. In de 60-er jaren vond zijn moeder hem scratchend achter haar nieuwe pick up en hij vernielde haar LP. In de jaren 80 begon hij met mixen, zat hij in de jury van de Dutch-mix Championship (AVRO 3x DD) en was DJ op radiostation ROULETTE 103. Hij draaide in veel Hollandse clubs zoals Rodenburg (Beesd), Fellini’s (Utrecht) en de Goldfinger (Rosmalen). Toen de Goldfinger haar deuren sloot in 1994, ging Bo Bellow naar Mallorca (Spanje) en draaide in het beroemde RIU PALACE. Hij boekte ook Nederlandse DJ’s zoals de Klubbheads, Mark van Dale, Jean en Johan Gielen. Ook nodigde hij de Nederlandse MTV en Radio538 uit om hun show daar te doen.

Boekingen Bo Bellow

Ook staat hij geboekt op vele disco party’s (Playboy 2002, Dance Classics Escape A’dam, Matrixx Nijmegen met Ben Liebrand en Ferry Maat, the Marathon Reunion Den Haag, Noordzee FM 80‘s flashback theatertour, Classics cafe in Brothers Bunnik en op filmpremieres zoals o.a. James Bond.
In Riu Palace draaide hij met grote Duitse DJ’s die hem uitnodigden om in Duitsland te draaien, dit had zo’n succes dat hij ook gevraagd werd voor de grotere party‘s: LOVE-PARADE (1997 – 2001), the IT-parties in Keulen, Reaktor, D.I.S.C.O. in Go-Parc, B.TV rave t.v. en de Riu-palace on tour. Andere landen merkten ook zijn sound op en zo draaide hij in Zwitserland, Griekenland, Italië, Noorwegen, Portugal, Miami, Ierland, Schotland etc. Vanwege zijn regelmatige optreden op the Music Factory Television (the DJ’s) is hij geen onbekende meer. Hij is regelmatig in Sven’s café in Hilversum (van de Holiday RAP) te vinden waar hij wel eens een classics plaatje draait. Iedere vrijdagavond tussen 18.30 en 18.45 uur is zijn classics partymix te beluisteren op Tros3FM in Corné Klijn’s „Dance Classics Request” tussen 18.00 en 20.00 uur. Ook was hij al te gast in Ben Liebrands “In The Mix” op Radio Veronica.

Produceerde diverse club hits

Het produceren gaat hem ook goed af. In 1996 had hij zijn eerste succes met “DJ Bo Bellow – Do it all night”. Dit was een hitje in de IT-club Amsterdam. Na deze club hit produceerde hij verschillende projecten die regelmatig de hitlijsten haalden. The Dream Pirats – Sirens Cry top 10 in Canada o.a. samen met The Shrink – Are you ready to party no. 1 dance charts in Engeland. The Shrink – Pump it up top 10 in Japan. Samen met Marco V. en Benjamin “Our time is now” en ‘‘The Drifter e.p.”


Kom in de stemming

Bo Bellow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bo Bellow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bo Bellow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bo Bellow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bo Bellow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bo Bellow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bo Bellow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bo Bellow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!