Jan Vervloet boeken?

Jan-Vervloet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Bekend van Fiocco

Jan Vervloet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jan Vervloet

Geboren in België, Jan Vervloet is al meer dan 25 jaar een bekende naam in de Belgische dansmuziekscene. Als producer bracht hij wereldwijd meer dan 200 trax uit, waaronder gouden platen met Fiocco in België, een nummer 1-hit in Nederland met Scoop en zelfs een top 10-hit in de VS en Frankrijk met D.H.T.

Gouden platen met Fiocco

Als DJ maakte hij deel uit van de meest geselecteerde clubs & parties in de Benelux. Zijn optredens als gast-DJ zijn gewoon te veel om allemaal op te noemen (Tomorrowland – Suikerrock – I Love The 90s – Illusion – Legacy Festival – Beachland – Age Of Love – Kokorico – Bonzai Retro – Legendary 90’s – Sunrise Festival …).

Boekingen Jan Vervloet

Na al die jaren is Jan nog steeds een van de meest gerespecteerde en gepassioneerde DJ’s die niet bang is om alle stijlen van feestmuziek (Electro – Retro – Progressive House – 90’s – Trance – Urban – Dirty House …) te vermengen omdat hij heeft maar 1 doel: een dansende, schreeuwende dansvloer !!!

Kom in de stemming

Jan Vervloet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jan Vervloet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jan Vervloet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jan Vervloet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jan Vervloet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jan Vervloet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jan Vervloet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jan Vervloet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!