Caught In The Act boeken?

caught in the act boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Caught In The Act boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Caught In The Act

De legendarische boyband Caught in the Act is weer onderweg! In het boyband-tijdperk van de jaren negentig was Caught in the Act, met meer dan 12 miljoen verkochte platen wereldwijd, een van de dominantste pop-boybands ter wereld. Uitverkochte tours, gouden platen, optredens en tours in Europa, Zuid-Afrika, Australië en het Verre Oosten; Caught in the Act was overal met zijn vrolijke pop-outfits en liedjes.

Boekingen Caught In The Act

Nu zijn de vier jongens weer op tour en fascineren ze fans over de hele wereld door ze te geven wat ze willen. Het is een ‘Laten we teruggaan naar de dagen van onze jeugd’-ervaring. Ze zingen, dansen en voeren al hun grootste hits uit: ‘Love Is Everywhere’, ‘Babe’, ‘Let this love start’, ‘Baby Come Back’, ‘My Arms Keep Missing You’, ‘Don’t Walk Away ‘ en nog veel meer. Onmiskenbaar plezier, boyband-moves, charme, positieve energie en een echte terugkeer naar de jaren 90-ervaring. Caught in the Act is Back!

Kom in de stemming

Caught In The Act boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Caught In The Act te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Caught In The Act wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Caught In The Act viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Caught In The Act online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Caught In The Act boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Caught In The Act kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Caught In The Act boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!