Crystal Waters boeken?

crystal waters boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Crystal Waters boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Crystal Waters

Pioneer-, innovator- en dancemuziek legende Crystal Waters werd door Billboard Magazine genoemd als een van de meest succesvolle dancemuziek artiesten in de geschiedenis van de Billboard Dance Music Chart.

Met tien nummer-1 Billboard Dance Chart-hits en elf top-10 nummers stijgt Crystal momenteel opnieuw naar de top van de hitlijst met haar Europese hit “Testify”, gekozen als de power-pick voor de tweede week op rij. Dj’s over de hele wereld kiezen voortdurend de muziek van Crystal als een go-to, en zullen zeker het publiek opwinden.

Hit na hit

Ze is vooral bekend van ‘Gypsy Woman (She’s Homeless)’, ‘100% Pure Love’ en de Europese hit ‘Destination Calabria’ met Alex Gaudino. Haar onderscheidingen omvatten 6 ASCAP Songwriter Awards, drie Amerikaanse Music Award-nominaties, een MTV Video Music Award en vier Billboard Music Awards. In 2012 voegde “Le Bump” (Yolanda Be Cool) nog een nummer-1 toe aan de Beatport House Chart. Met DJ Chris Cox in 2013 werd de nummer-1 Billboard Dance Chart-hit “Mama Hey” vermeld als een van de Billboard’s “Top 50 Dance Songs of 2013”.

Boekingen Crystal Waters

In november 2015 bracht Crystal “Synergy” uit en in oktober 2016 bracht ze “Believe” uit. Beide snel gestegen naar de nummer-1 plek op de Billboard Dance Chart, waarmee ze Ms. Waters nummer-10, nummer-1 Billboard Dance Chart-hits en 11 top 10-hits opleverde. Haar nieuwe single in 2017 met Hifi Sean, “Testify”, ging rechtstreeks naar de A-lijst op BBC Radio en zal op 21 juli wereldwijd worden uitgebracht door Defected Records.

Met meer dan 100 miljoen streams op Spotify, 2,12 miljoen volgers op Shazam en haar consistente tourschema met data over de hele wereld, blijft Crystal haar enorme groep fans boeien.

Kom in de stemming

Crystal Waters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Crystal Waters te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Crystal Waters wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Crystal Waters viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Crystal Waters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Crystal Waters boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Crystal Waters kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Crystal Waters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!