David Goncalves boeken?

david goncalves boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2013) / finalist Idols (2003)

David Goncalves boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie David Goncalves

David begon zijn carrière op 10-jarige leeftijd bij een gospelkoor. In 2003 haalde hij de finale van de eerste editie van het televisieprogramma ‘Idols’. Hij schopte het tot de laatste vijf deelnemers. In 2004 werd een platencontract gesloten en werkte hij samen met Alain Clark aan het schrijven van zijn debuutsingle ‘Running Away’. David kreeg het onder de knie, zijn inspiratie voedde hem niettemin zonder enige beperking. Hij besloot zijn authentieke soulvolle sound te combineren met elektronische muziek. Vanaf dat moment werd zijn introductie gelanceerd in de dancemuziek scene.

Zijn samenwerking met de house-act ‘Chocolate Puma’ resulteerde in de superhit ‘Always and Forever’, die hoog opklom in vele wereldwijde hitlijsten. Het nummer wist de 3e plaats te behalven op de Britse dance charts. David Goncalves bracht internationaal verschillende platen uit, wat zijn succes wereldwijd vestigde. Vanaf dat moment werkte David samen met grote namen als Bob Sinclair, Roger Sanchez en David Vendetta.

In 2013 besloot David zijn nationale carrière in zijn thuisland nieuw leven in te blazen. Hij besloot zijn kans te wagen met ‘The Voice of Holland’. Hij haalde de liveshows. In 2012 bracht hij de cover / single ‘Purple rain’ uit. Oorspronkelijk uitgevoerd door een van Davids grootste inspiratiebronnen: de wereldberoemde en helaas al vertrokken artiest ‘Prince’.

Boekingen David Goncalves

Onder het genot van zijn succes als artiest. David begon andere projecten te verkennen. Een carrière in de theaterwereld deed hem meteen al heel goed. Als zanger, danser en acteur speelde David verschillende grote rollen in theaterproducties zoals: ‘Jeans’, The Soul of Motown’, ‘Dreamgirls’, ‘Daddy Cool’, ‘My name is Michael’ en ‘The Lion King’ (hoofdrol ‘Mufasa’ in 2007).

Niet alleen geïnspireerd door artiesten als Donny Hathaway, Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince en Gospel-muziek, verdiepte David zich ook in classic rock, Latin en wereldmuziek. Daarom is zijn geluid extreem krachtig en breed en zijn muzikale keuzes zeer breed.

Wereldwijde podiumervaring maakte David, de altijd goedgeklede en erkende artiest die hij nu is.

Kom in de stemming

David Goncalves boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om David Goncalves te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u David Goncalves wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met David Goncalves viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u David Goncalves online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

David Goncalves boeken

Dus bent u benieuwd hoe u David Goncalves kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

David Goncalves boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!