Chocolate Puma boeken?

Chocolate-Puma-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Chocolate Puma boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Chocolate Puma

Zki & Dobre, Jark Prongo, The Good Men of gewoon Rene en Gaston zijn het meest bekend onder de naam: Chocolate Puma. Gaston Steenkist en Rene ter Horst zijn het meest bekendste Nederlandse DJ duo van dit moment, met een carriere van ruim 20 jaar, 200 releases en talloze remixes zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Europese dance scene.

Wereldwijde hits

Hun carriere kende begin jaren ’90 een turbo start onder de naam: The Good Men met hun allereerste hit: “Give It Up”. Deze plaat overtrof alle verwachtingen en bereikte nummer 1 op de Amerikaanse Dance Chart en nummer 5 in de UK Singles Chart. Deze single bezorgde het duo wereldwijde roem, het duo is dan ook terecht heel trots op deze plaat. Net als bij The Good Men, Chocolate Puma kende een droomstart met de realease van “I Wanna be U”, een hele andere plaat als “Give It Up”, maar het werd een wereldwijde hit en bereikte nummer 6 in de UK Singles Chart.

Boekingen Chocolate Puma

In 2012 vierden Chocolate Puma hun 20ste jubileum sinds de release van de allereerste single. Rene en Gaston blijven voor kwaliteit staan in de muziek en stellen steeds hogere eisen en normen aan hun muziek maar ook aan hun ‘opvolgers’. Chocolate Puma staat voor kwaliteit, hard werken en talent.

Kom in de stemming

Chocolate Puma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chocolate Puma te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chocolate Puma wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chocolate Puma viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chocolate Puma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chocolate Puma boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chocolate Puma kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chocolate Puma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!