Richard Stooker boeken?

Richard-Stooker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Richard Stooker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Richard Stooker

Sommige mensen hebben nog nooit van Richard Stooker gehoord maar Richard Stooker is internationaal een veel gevraagd magician/mentalist voor zowel optredens op evenementen als adviseur achter de schermen voor diverse (Internationale) TV programma’s. Als deelnemer en adviseur heeft Richard Stooker gewerkt aan o.a. ; De Nieuwe Uri Geller Show, De Magische Winkel, Mentalisn’t, en diverse Candid Camera programma’s.

V.I.P. Magician

De laatste jaren treedt Richard Stooker als V.I.P. Magician op de meest exclusieve evenementen in de wereld voor een miljonair en miljardair clientèle. Zijn klantenlijst strekt zich uit van A-lijst beroemdheden tot fortune 500 bedrijven en niet zelden ook Royalty.

Optredens op Exclusieve Party’s

Richard Stooker is regelmatig te vinden op verschillende exclusieve party’s in de wereld zoals bijvoorbeeld; Grand Prix Monaco, Grand Prix Bahrein, Yacht Show Dubai, Yacht Show Monaco, Film Festival Cannes, Royal Ascot England, World Economic Forum (W.E.F.) in Davos, etc.

Boekingen Richard Stooker

Buiten deze exclusieve evenementen wordt Richard Stooker ook nog gevraagd voor de vele privé high-class evenementen op luxe jachten, in hotel suites en bij mensen thuis waar het uiterste wordt geëist in stijl, klasse, privacy en discretie.

Kom in de stemming

Richard Stooker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Richard Stooker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Richard Stooker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Richard Stooker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Richard Stooker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Richard Stooker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Richard Stooker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Richard Stooker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!