Delegation boeken?

delegation boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Delegation boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Delegation

“Delegation” werd in 1976 opgericht door Len Coley, Roddy Harris en Rick Bailey op zang. Het trio werd al snel ontdekt door de legendarische muziekproducent / songwriter, Ken Gold, die ook hits als “You to Me Are Everything” en “Can’t Get By Without You” voor The Real Thing schreef en produceerde. Ken en zijn schrijfpartner, Micky Denne, schreven ook liedjes voor de legendarische soulkoningin Aretha Franklin, Jackie Wilson en Cliff Richard, om er maar een paar te noemen.

In 1976 bracht Delegation hun eerste single “The Promise Of Love” uit, afkomstig van hun gelijknamige debuutalbum, en uitgebracht op het State Records label.

Helaas was deze single niet zo succesvol als verwacht, maar het was na de release van hun tweede single, “Where Is The Love We Used To Know” ook van hetzelfde album, dat hun fortuin ten goede veranderde. Die single werd in februari 1977 in kaart gebracht en leverde de groep hun eerste hit op, en bijgevolg hun eerste “Top Of The Pops” -optreden in het Verenigd Koninkrijk, verreweg de meest populaire muziek-tv-show van zijn tijd.

Put a little love on me

Ray Patterson verving Roddy Harris later dat jaar en de groep bracht hun derde single uit, “You’s Been Doing Me Wrong”, die hun tweede hit werd van het album Promise Of Love.

“Oh Honey”, een vlotte ballad (ook van het Promise Of Love album), bezorgde de groep in 1979 hun eerste Amerikaanse hit. Dit nummer bereikte de nummer 5 in de Amerikaanse R&B-hitlijsten.

Bruce Dunbar was op bezoek in het VK vanuit de VS terwijl ze op zoek waren naar een falsetzanger om de onlangs overleden Len Coley te vervangen. Rick Bailey en Ray Patterson plaatsten een advertentie in het muziektijdschrift Melody Maker en Bruce beantwoordde de oproep. De chemie was er vanaf de offset, dus besloten ze hem in de line-up op te nemen. De timing was goed omdat ze net getekend hadden bij Ariola Records en ze al bezig waren met het maken van hun tweede album “Eau De Vie”. Dit album bleek zeer succesvol, met hits als “You And I”, “Put A Little Love On Me”, “Heartache # 9” en “Darling I Think About You”, opnieuw, met Ken Gold in de stoel van de producent.

Boekingen Delegation

Bruce verliet de groep in 1981 en keerde terug naar de Verenigde Staten na hun derde album getiteld “Delegation”.

Rick en Ray bleven daarna een aantal jaren intensief toeren en opnemen als duo.

Er werden nog twee albums gemaakt, “Deuces High” (hun vierde), en “Encore”.

Ray Patterson besloot halverwege de jaren 80 te stoppen en Rick besloot het alleen te doen.

Delegation is nog steeds erg actief als een live outfit die toert als de “Delegation Band” (met origineel oprichterlid Rick Bailey, aan het roer), en speelt al meer dan dertig jaar shows bij de laatste telling. Ze zijn beschikbaar voor boekingen wereldwijd voor live concerten en evenementen.

Kom in de stemming

Delegation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Delegation te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Delegation wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Delegation viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Delegation online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Delegation boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Delegation kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Delegation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!