Sydney Youngblood boeken?

sydney youngblood boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Sydney Youngblood boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sydney Youngblood

Sydney Youngblood werd in 1960 geboren in de stad San Antonio, Texas (VS). Als jongen van 3 speelde hij met papa’s platen. Op jonge leeftijd was Sydney al op het podium te zien. Wat begon als ‘leuk’, werd zijn passie en levensmissie.

Op 6-jarige leeftijd won Sydney een wedstrijd voor jonge muzikanten in zijn geboortestad. In die tijd noemde zijn grootmoeder hem “Youngblood” – een perfecte weergave van zijn levendige energie. Hij speelde en zong met verschillende bands in de jaren 80. In 1988 trad Sydney op als soloartiest met verschillende bekende producers. “Feeling Free”, zijn eerste album dat in 1989 in Engeland werd uitgebracht, was zijn muzikale doorbraak.

Boekingen Sydney Youngblood

“IF ONLY I COULD” en “SIT AND WAIT” bestormden wereldwijd de hitparades en zetten hem op de muziekkaart. Zijn hitinterpretatie van de Etta James-klassieker “I’D RATHER GO BLIND” vestigde hem op de Amerikaanse hitlijsten. Zowel op het podium als in de studio waren Sydney’s expressieve stem en getalenteerde bas- en fluituitvoeringen altijd krachtig en ontroerend.

Dankzij zijn unieke muziekstijl heeft Sydney Youngblood meer dan 6 miljoen platen over de hele wereld kunnen verkopen. De feiten liegen niet. 30 jaar ervaring in de muziekbusiness met vele top 10 nummers en singles, 4 albums en talloze prijzen uit de muziekindustrie spreken voor Sydney Youngblood, een uitzonderlijke muzikant.

Terug in de studio beloven zijn nieuwe producties “Special Highlight’s” te worden.

Kom in de stemming

Sydney Youngblood boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sydney Youngblood te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sydney Youngblood wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sydney Youngblood viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sydney Youngblood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sydney Youngblood boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sydney Youngblood kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sydney Youngblood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!