Denise Jannah boeken?

denise jannah boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Denise Jannah boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Denise Jannah

Muziek is haar passie, en haar stilistische en linguïstische veelzijdigheid zijn haar sterke troeven. De Nederlands-Surinaamse jazz-zangeres Denise Jannah beweegt zich met groot gemak ook binnen andere stijlen: van Soul, Gospel, en R&B tot Latin, Surinaamse- en Wereldmuziek. Ze staat bekend om haar innemende uitstraling en is internationaal actief. Zo stond ze op podia in o.a. Japan, Bulgarije, Indonesië, Zuid Afrika, Azerbeidzjan, Taiwan, Chili, de Verenigde Staten, Rusland, Colombia, de Nederlandse Antillen, Suriname, Barbados, Sri Lanka, en was ze een geziene gast bij de meest uiteenlopende formaties: van het Rosenberg Trio tot de Carnegie Hall Jazz Band van het Willem Breuker Kollektief tot het Metropole Orkest.

Naast vocaliste is Jannah tevens componiste, tekstschrijfster, zangpedagoge en actrice. Zo stond ze na rollen in o.a. musicals “A Night at the Cottom Club”, “Joe, de Musical” en Fats Waller’s musical show “Ain’t Misbehavin'”in diverse theaterproducties waar onder “Kid Dynamite” en “Sophie en Nola”. Bij een achttal producties was zij de vocal en/of musical director dan wel componiste. Ook voor lezingen, presentaties en dagvoorzitterschappen wordt zij gevraagd.

Boekingen Denise Jannah

Met de voorstelling ELLA! van producent Urban Myth heeft Denise meer dan 70 theaters aangedaan in Nederland. De afgelopen 2 seizoenen was Denise Jannah succesvol in de theaters met een Mahalia Jackson Tribute.

Inmiddels heeft zij 9 cd’s uitgebracht, waarvan 4 op het Blue Note label (USA). Na “Denise Jannah & Wolf Martini, Live in Johannesburg” (2013) is in november 2015 haar nieuwste album uitgebracht: “ELLA! Denise Jannah sings Ella Fitzgerald”.

Aan prijzen en awards ontving zij o.a. de Edison Populair, de Edison Jazz Publieksprijs, de Meer Jazz Award, de Bata Anastasijevic Award (Nišville Festival, Servië), en de Golden Orpheus 1st Prize (Bulgarije).

Jannah heeft door de jaren heen opgetreden voor o.a. koningin Beatrix en Prins Claus, presidenten Nelson Mandela en Graça Machel-Mandela, Bill en Hillary Clinton, Ronald Venetiaan (Suriname), Kenneth Kaunda (Zambia), Ellen Sirleaf Johnson (Liberia) en de voltallige Eurotop.

In 2005 werd Denise Jannah door de toenmalige president Venetiaan van Suriname benoemd tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster, en in 2009 door Koningin Beatrix tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Kom in de stemming

Denise Jannah boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Denise Jannah te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Denise Jannah wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Denise Jannah viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Denise Jannah online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Denise Jannah boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Denise Jannah kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Denise Jannah boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!