Dennie Damaro boeken?

Dennie-Damaro-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dennie Damaro boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dennie Damaro

Dennie Damaro schuimt al bijna 25 jaar met succes het Vlaamse en Nederlandse land af om met zijn ambianceliedjes menig feest of evenement in lichterlaaie te zetten.

Zijn fanclub (+/- 500 leden) bestaat reeds 22 jaar en heel wat trouwe fans volgen zijn vele optredens dan ook op de voet. Dennie is een geboren entertainer die de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij heeft gadeslaan.

Liedjes- en humorprogramma

Een van Dennie’s specialiteiten is het opluisteren van namiddag- en seniorenshows met een aangepast gevarieerd liedjes- en humorprogramma.

Het is zeker en vast een aanrader om Dennie met zijn mooie, unieke en uitgebreide kerstrepertoire te boeken voor uw kerstshows!

Voor zijn nieuwe single “Het Schlagerlied” verzamelde Dennie een krarrenvracht aan titels van de grootste schlager hits, puzzelde deze op fanatische wijze in mekaar tot een leuke tekst en maakte er een instant schlager hit van. “Het Schlagerlied” van Dennie Damaro is nu al een feestklassieker!

Boekingen Dennie Damaro

Schlager- en ambiancerepertoire van Dennie Damaro:
– Het Schlagerlied
– Ik mis je elke dag een beetje meer (remake)
– Geen wonder dat ik ween
– Mooie meisjes blijven nooit zolang alleen (remake)
– Heb je even voor mij / laat de zon in je hart
– Trouw niet voor je veertig bent / ’s nachts na tweeën
– Schlagerparade-medley (o.a. Anneliese, Rose-Marie, …)
– Wals-medley (o.a. Twee ogen zo blauw, mooie blauwe ogen, kristalwals, …)
– Rock ’n Roll-medley (o.a. Buona Sera, Rock around the clock, …)
– Ambiance-medley (o.a. Rosamunde, Eviva Espana, Je bent veel te mooi, Dos cervezas, …)

Repertoire bestaat verder uit maar dan 100 eigen liedjes.

Kom in de stemming

Dennie Damaro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dennie Damaro te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dennie Damaro wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dennie Damaro viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dennie Damaro online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dennie Damaro boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dennie Damaro kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dennie Damaro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!