Dj Chuckie boeken?

Dj-Chuckie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Chuckie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Chuckie

Chuckie, is een tweevoudig Mobo Award-winnende Zuid-Amerikaanse producer en DJ. Hij heeft zijn legendarische mixvaardigheden en producties laten spreken met zijn pittige mix van hiphop, latin en Dutch housemuziek, waardoor hij ging samenwerken met onder meer J Balvin, Anitta, Trinidad James, Lupe fiasco en too $hort . Nadat hij al vroeg in zijn carrière zijn eigen weg had uitgebouwd, werd Chuckie ‘de koning van het mixen’ genoemd. Dit gaf hem de mogelijkheid platen te remixen van o.a. P. Diddy, Michael Jackson, Enrique Iglesias, Jess Glynn, Rihanna, Sean Paul en nog veel meer .

Latin Grammy’s, MTV Awards, gouden en platinaschijven

Latin Grammy’s, MTV Awards, gouden en platinaschijven, tijdschriftcovers, residenties op wereldwijde basis, we zouden lyrisch kunnen zijn over al deze dingen, de realiteit is eenvoudig, in deze tijd van drukknop, synchroniseer DJ’s , Chuckies talent steekt hier met kop en schouders bovenuit.Hij weet met elk genre iedere menigte te kunnen rocken.

Boekingen Dj Chuckie

Samenvattend, Chuckie heeft in 2018 de cirkel rond gemaakt, van hiphop in de jaren 90 en commerciële dansmuziek, van bubbling en latin tot urban, en zichzelf opnieuw uitgevonden als artiesten.

Kom in de stemming

Dj Chuckie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Chuckie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Chuckie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Chuckie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Chuckie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Chuckie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Chuckie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Chuckie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!