Fedde Le Grand boeken?

Fedde-le-Grand-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Put your hands up for Detroit

Fedde Le Grand boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fedde Le Grand

Fedde Le Grand wordt beschouwd als een van de meest bepalende figuren in het snel evoluerende genre van housemuziek. Zijn invloed is continu voelbaar in het elektronische landschap; De beats, grooves, melodieën en ritmes van Fedde omringen ons allemaal en doen dat al vele jaren. Hij is talloze prijzen toegekend en heeft de grootste artiesten geremixt – van Coldplay, Madonna, will.i.am, Robbie Williams, Everything But The Girl, Fatboy Slim, tot Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Faithless en zijn eigen all-time muzikale inspiratie Michael Jackson. Hij is al meer dan een decennium de tophelft van de veelgeprezen DJ Mag Top 100 en is net teruggekeerd naar een ongelooflijke # 22 nadat hij voor het eerst op dezelfde positie binnenkwam in 2007. Le Grand is hier, om te blijven.

Put Your Hands Up For Detroit’

Als het om solo-platen gaat, bracht ‘Put Your Hands Up For Detroit’ hem wereldwijd onder de aandacht, maar nummers als ‘The Creeps’, ‘Let Me Think About It’, ‘Back & Forth’, ‘Metrum’, ‘So Much Love ‘, en’ Sparks (Turn Off Your Mind) ‘, bevestigden hem als een veelzijdige krachtpatser in de wereldwijde dance-muziekindustrie. Voortbouwend op zijn toch al indrukwekkende muzikale samenvatting zijn titels als ‘Long Way From Home’, ‘Rockin’ N ‘Rollin’, ‘No Good’, ‘Where We Belong’ en ‘Don’t Give Up’, tot meer recente toevoegingen zoals ‘Love’s Gonna Get You’, ‘Keep On Rising’, ‘Coco’s Miracle’ en een kleine trip down memory lane met Miss Ida Corr naast Shaggy op ‘Firestarter’ en het enorme ‘Let Me Think About It’ Celebration rework .

Belangrijke kracht in de EDM

Hoewel genoeg om velen te verbazen, bevatten zijn albums ‘Output’ (2009) en ‘Something Real’ (2016) nog meer geweldige titels als ‘Cinematic’, ‘Feel Good’, ‘Give Me Some’ en het enorme ‘Rhythm Of The Night. Door hem te positioneren als een van de belangrijkste creatieve krachten in elektronische muziek, vertoont Le Grand geen tekenen van vertraging. Start 2018 met de releases van ‘Bump’ N Shake ‘,’ Monsta ‘,’ You Got Me Runnin ‘,’ Flex ‘met General Levy,’ Hit The Club ‘, en voegt terloops drie gratis downloads toe voor het goede doel (icw BBIN x DJ Mag) – ‘The Gaming Beat’ met Kris Kiss, ‘You Lift Me Up’ en ‘Scream Out Loud’ – terwijl het leidde tot zijn goed ontvangen remix voor ‘Chidesmokers’ ‘Side Effects’.

Boekingen Fedde Le Grand

Miljoenen hebben hem gezien op ’s werelds grootste festivals en meest legendarische podia: Ultra Music Festival, Tomorrowland, Untold Festival, Parookaville, Sunrise Festival, Coachella, EDC, STORM Festival, Medusa, Big Slap Festival, Exit Festival, Global Gathering, Creamfields, Electric Zoo, Sziget, Palmesus, SW4, Airbeat One en Sensation om maar een selectie te noemen, terwijl je elke week nog meer afstemt op zijn Darklight Sessions-radioshow. Le Grand bleef grenzen verleggen en waagde zich aan de creatie van zijn eigen showconcept, waarbij live theater met dans werd gecombineerd. Deze show is ontwikkeld en tot nu toe alleen in Nederland te zien geweest en staat op het punt een schokgolf te veroorzaken wanneer deze de rest van de wereld raakt.

Kom in de stemming

Fedde Le Grand boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fedde Le Grand te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fedde Le Grand wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fedde Le Grand viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fedde Le Grand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fedde Le Grand boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fedde Le Grand kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fedde Le Grand boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!