Basto boeken?

Basto-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Basto boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Basto

Maak kennis met de helderste rijzende ster van België op het wereldwijde muziekfirmament: Basto! Een paar jaar geleden betrad hij het toneel met nummers als “Rock With You”, “Savior” en “Kiss Yourself”, en kreeg hij onmiddellijk steun van zware gewichten zoals Tiësto, Axwell, Armin en alle andere gebruikelijke verdachten.

Terug van weggeweest

Na een tijdje van de radar te zijn geweest, te hebben geschreven en geproduceerd voor andere artiesten, dook hij in 2009 weer op, in samenwerking met John Dahlbäck voor hun enorme samenwerking “Out There”, die de poleposition bereikte op de Cool Cuts Chart, het VK Upfront Club Chart en alle 6 de Buzz Charts !!! De “SpaceCake” van dit jaar werd meteen een favoriet van Sander Van Doorn en was een van de absolute hoogtepunten in de set van DJ Chuckie op Sensation in Kopenhagen. …

Boekingen Basto

En nu is er het thema van Gregory. Oorspronkelijk geschreven als een klassiek eerbetoon aan het iconische tv-personage van Hugh Laurie, (Gregory) House, veranderde het uiteindelijk in dit epische dansrecord, dat vanaf dag 1 overal de aandacht trok en al werd verdedigd door de grootste smaakmaker in de branche, de heer Pete Tong zelf. Houd Basto dus in de gaten, want zijn toekomst ziet er rooskleurig uit! Er komt nog veel meer …

Kom in de stemming

Basto boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Basto te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Basto wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Basto viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Basto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Basto boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Basto kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Basto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!