La Fuente boeken?

La-Fuente-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

La Fuente boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie La Fuente

Dat gevoel als we de goede vibes delen! La Fuente heeft ‘de feelgood-factor’ overal in zich. Uniek in stijl en origineel in geluid. House muziek op zijn best – Opbeurend, energiek en goed lachs. Een grote non-stop hype met een vrijwel ongeëvenaarde energieke podiumprestatie. Altijd die goede sfeer brengen en ‘het dak eraf laten gaan’! De missie: Move the Crowd en creëer onvergetelijke momenten door energie te delen en verwachtingen te overtreffen. Herinneringen blijven voor altijd!

Over La Fuente

La Fuente, geboren en getogen in Nederland, leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar op nationale en internationale podia te hebben opgetreden, kweekt La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn lijst met optredens strekt zich uit over bijna de hele planeet.

Boekingen La Fuente

Vorig jaar verlegde La Fuente zijn grenzen. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet een groot spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en maakte hij 60 vluchten in 65 dagen. Mensen in bijna elk wereldgebied zoals Europa, de VS, Azië en Zuid-Amerika behoorden tot de gelukkige mensen die zijn energieke optredens hebben meegemaakt. Muziek is niet te horen, het is te voelen

Housemuziek op zijn best

La Fuente heeft een heel uniek geluid: housemuziek op zijn best – opwekkend en energiek. Zijn uitstekende kennis van de huidige scene, zijn onverschrokken houding als het gaat om experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, brengt altijd een geweldige sfeer op het podium en laat het dak er elke keer afgaan!

Studio successen

La Fuente heeft keer op keer bewezen een ervaren producer te zijn voor de experts en DJ-collega’s. Zijn platen worden beschreven als ‘ze zijn gemaakt voor maximale impact op de dansvloer’. Zijn hit ‘Bang Bang’, die werd uitgebracht op Laidback Luke’s Mixmash-afdruk, is een echte klassieker geworden. Een andere succesvolle release uit de keuken van La Fuente, genaamd Dounia (getekend bij Spinnin ‘Records), kreeg vroege steun van elke speler in het spel en zijn track’ Fancy Fair ‘(DOORN records) met een top 10 positie in de Beatport-lijst. Voeg ‘Buzzing’ (MixMash), ‘Matador’ (Spinnin) en ‘Outlaw’ (Oxygen) toe aan die lijst en maak het nog spannender met de internationale hits ‘Selecta’ (Spinnin), ‘House Detective’ (DOORN Records ), STICKUP (WALLRecordings) en “4000” (HEXAGON). VIBE magazine heeft La Fuente benoemt tot de artiesten waarnaar je uitkijken. Nieuwe releases zijn gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en meer. Deze geboren perfectionist werkt, tussen zijn optredens op festivals en clubs, door aan nieuwe platen.

Full Color ’spreekt alle talen

Met La Fuente’s radioshow ‘Full Color’, die maandelijks wordt uitgezonden, verkent de veelzijdige DJ zijn creativiteit door een kleur te kiezen als basis voor de sfeer van de show. Elke show brengt een andere kleur en sfeer. Bovendien heeft de Full Color-podcast elke maand een solide plek in de Itunes Top 10 verdiend.

De toekomst blijft bestaan

Maar zelfs als de prestaties en succem zich opstapelen, kan La Fuente niet stoppen met uitkijken naar het volgende feest, de nieuwste tracks en de goede tijden die nog moeten komen. Met nieuwe releases gepland op HEXAGON, Spinnin Records, Source en optredens op de meest gewilde podia, ziet de toekomst van La Fuente er rooskleuriger uit dan ooit!

Kom in de stemming

La Fuente boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om La Fuente te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u La Fuente wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met La Fuente viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u La Fuente online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

La Fuente boeken

Dus bent u benieuwd hoe u La Fuente kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

La Fuente boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!