Robert Abigail boeken?

Robert-Abigail-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Robert Abigail boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robert Abigail

Op elk groot festival of evenement, clubs en vele andere gerenommeerde over de hele wereld laat hij de temperatuur stijgen zodra hij op het podium klimt. Met zijn krachtige en unieke sets gevuld met een breed scala aan verschillende stijlen, combineert hij house, pop en urban in een opzwepende feestvibe. Als je denkt dat je een nummer eerder hebt gehoord, denk dan nog eens goed na! Zijn eigen mashups en remixen scheiden hem van de massa! Robert Abigail rockt, en rockt nog steeds, bijna elk land in Europa, Rusland, Azië en Noord-Afrika.

Officiële soundtrack voor de Bacardi Mojito

Op producerend niveau werd de wereld in 2008 voorgesteld aan Robert Abigail. Met enorme internationale hits, meerdere gouden en platina platen verkocht en een officiële soundtrack voor de Bacardi Mojito commercial. Zijn clubreleases worden ondersteund door onder andere Dimitri Vegas, Yves V, Quintino, Two Loud en Wolfpack om er maar een paar te noemen.

Samengewerkt met de grootste artiesten

Robert Abigail heeft samengewerkt met de grootste artiesten in binnen- en buitenland en heeft zijn geluiden uitgebracht op een groot aantal grote platenlabels. De wekelijkse podcast ‘AIRPLAY’ van Robert Abigail blijft niet onopgemerkt. Een wekelijkse show uitgezonden op vele radiostations op de FM en wekelijks online. Zijn podcast is dagelijks populair op iTunes tussen artiesten als Hardwell, Avicii en Tiesto en staat nu 5 jaar op rij in de podcast-hitlijsten!

Boekingen Robert Abigail

Van het begin tot op heden lijkt Robert Abigail de standaard bezorger te zijn voor hoog in kaart gebrachte hits en opbeurende feestvibes. Het jaar 2018 zal het jaar zijn voor Robert Abigail om tonnen nieuwe clubtracks en frisse nieuwe singles uit te brengen, waar hij de afgelopen maanden aan heeft gewerkt. Verwacht dansmuziek van hoge kwaliteit en opmerkelijke maar originele samenwerkingen! Robert Abigail is als altijd klaar voor de wereld en meer dan klaar om op rockende festivals en clubs over de hele wereld te blijven rocken!

Kom in de stemming

Robert Abigail boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robert Abigail te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robert Abigail wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robert Abigail viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robert Abigail online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robert Abigail boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robert Abigail kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robert Abigail boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!