Funk D Boeken?

Funk-D-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Funk D boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Funk D

Een nieuw gezicht in de scene, Funk D bestaat al jaren achter de schermen. Met een geluid dat iets minder eclectisch is dan Dyna en een beetje dieper dan Vato Gonzalez – vervult hij een unieke niche in de scene met een DJ-set die bijna uitsluitend bestaat uit bootlegs en producties van zijn eigen ‘Miami Records’ label. Funk D is meestal te vinden achter de decks en brengt de sfeer op een compromisloze en rechte manier naar voren.

Boekingen Funk D

Zijn stijl varieert van de typische ‘Dirty House’ platen tot diepere en meer internationale klanken. Zijn platen krijgen absoluut enorme DJ-ondersteuning over de hele wereld (Fedde Le Grand, Roger Sanchez, Chuckie, Quintino, Jean en nog veel meer) – de 22-jarige productie-genie blijft clubknallers maken op een manier die nauwelijks met woorden te vatten is , de enige woorden die daarbij passen zijn ‘Energy’, ‘Hype’ en ‘Bassline’.

Belofte voor de toekomst

Met een clip op TMF / MTV, zijn eigen platenlabel en een compleet aanbod van zijn eigen evenementen in Oost-Nederland is Funk een belofte voor de toekomst!

Kom in de stemming

Funk D Boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Funk D te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Funk D wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Funk D viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Funk D online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Funk D boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Funk D kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Funk D boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!