Earfood boeken

Earfood-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Exclusief

icon-notice

Opmerking

Earfood boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Earfood

Geniet van de prachtige klanken van Earfood op jouw evenement. Muziek die een intieme en breekbare sfeer geeft aan jouw ceremonie, een mooie invulling op de achtergrond of juist een swingende en gezellige borrel of receptie. Earfood speelt akoestisch, is flexibel en past zich gemakkelijk aan. Herkenbare nummers worden in een stijlvol, soulfull jasje gestoken waar jong en oud van genieten.

Real ear -and eyecandy

Het plezier en de passie voor muziek spat er vanaf bij dit muzikale trio. Daardoor zijn zij niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Laat je meeslepen in een prachtige sfeer of ga lekker los op de dansvloer! Alles is mogelijk bij Earfood.

Boekingen Earfood

Earfood is een muzikaal trio bestaande uit zang, piano & gitaar. Allen professionals met veel ervaring. De tweelingbroers Aaron en Thomas spelen van kleins af aan samen en zijn daardoor naadloos op elkaar ingespeeld. Katie maakt met haar vocalen het trio compleet. Kwaliteit is gegarandeerd! Katie, Aaron en Thomas waren met verschillende projecten “live on stage” te zien op festivals, TV en grote popzalen zoals Concert at Sea, Paaspop, Into The Great Wide Open, DWDD, RTL Late Night, Talkshow M, Paradiso, Ahoy en De Oostpoort.

Earfood boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Earfood te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Earfood wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Earfood viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Earfood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Earfood boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Earfood kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Earfood boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!