Ed Nieman boeken?

ed nieman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Ed Nieman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Ed Nieman

De grootste hit van Ed Nieman is “Leve de lol”. Het nummer dat hij samen met Gaston Starreveld opnam onder de naam “Die knapen” wordt vandaag de dag nog door vele artiesten in het land gezongen. Ten onrechte wordt het nummer toegeschreven aan Peter Beense. De stem op deze nationale feest-klassieker is echt van Ed Nieman. Na “Leve de lol” volgden succesvolle singels als “Maria Maria”, “Want de accordeon” en “Jij bent mijn señorita”.

Een tweede echt grote hit had Ed met het nummer “Meid van de straat”. Het nummer stond wekenlang genoteerd in de hitparade en was (en is nog steeds) in alle kroegen en tenten te beluisteren.

Boekingen Ed Nieman

Ed Nieman is een geboren entertainer die over een gezonde dosis humor beschikt. Daarom zorgt Ed Nieman ervoor dat na zijn optreden iedereen lachend achterblijft. Hij weet grote zalen en kleine kroegjes moeiteloos te bespelen en zorgt voor één groot feest.

Met zijn fantastische stemgeluid zorgt Ed Nieman voor een top optreden!

Kom in de stemming

Ed Nieman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Ed Nieman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Ed Nieman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Ed Nieman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Ed Nieman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Ed Nieman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Ed Nieman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Ed Nieman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!