Eric van Kleef boeken?

Eric-van-Kleef-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Eric van Kleef boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eric van Kleef

Eric van Kleef `s professionele DJ carrière krijgt een enorme boost als hij een contract tekent bij ID&T, één van de grootste evenementen bedrijven ter wereld. Hij presenteert hier bijna 2 jaar het roemruchte dance programma Studio 54 dat dagelijks prime time wordt uitgezonden op ID&T radio.

Clubbin op SLAM!FM.

Na de overnames van ID&T radio door respectievelijk 2HM media en later RTL verhuisd Eric steeds mee met het populaire jongerenstation SLAM!FM. Daar presenteert Eric nu al weer 5 jaar lang elk weekend Clubbin met de allernieuwste dance releases en verwelkomt hij in zijn radioshow nationale en internationale top deejays.

“De Nederlandse Pete Tong”

Clubbin wordt uitgezonden op vrijdag en zaterdagavond vanaf 20.00 uur op SLAM!FM! De populariteit van Erik van Kleef is, mede door zijn radio werk, ook in de clubs enorm gestegen! Hij treedt regelmatig op in de toonaangevende discotheken en op nationale en internationale festivals. “De Nederlandse Pete Tong” stond een aantal jaren achtereenvolgend op Dance Valley ook bij Q-day op het Rembrandtplein,op beide SLAM!FM Beachbreaks op het strand van Bloemendaal en ook op Riverdance Festival zag hij het publiek compleet los gaan!

Boekingen Eric van Kleef

Eric is een regelmatige gast in alle grote Nederlandse clubs. De Clubbin CD’s (mixed by EvK) zijn al jaren een groot succes! Productioneel ging Eric van Kleef in 2011 alweer helemaal los, zijn tracks waren in no time hits op de dansvloer.

Kom in de stemming

Eric van Kleef boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eric van Kleef te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eric van Kleef wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eric van Kleef viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eric van Kleef online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eric van Kleef boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eric van Kleef kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eric van Kleef boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!