Silque boeken?

Silque-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Silque boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Silque

Silque is een nieuw duo in de house scene afkomstig uit Nederland. Na jaren in de muziekindustrie gewerkt te hebben besloten Frenk de Vries en Edwin de Bruijn de krachten te bundelen. Het was tijd voor hen om de ervaring en kennis die ze hebben opgedaan te nemen en de zaak in eigen handen te nemen.

Rauwe tech house-sfeer

De affiniteit en passie die het duo heeft met de clubscene was een andere reden waarom de jongens het niet konden laten om samen te werken. Ze konden niet wachten om een nieuw geluid in de clubscene van vandaag te krijgen. Ze wilden de rauwe tech house-sfeer volledig terug in de scene brengen. Waar nare geluiden, melodieën, techhouse-gedreven bassen en hi-hats de dansvloeren beheersen.

EP-release ‘Serenity’ ’op SHOMI

Hun visie werkte uit toen de eerste EP-release ‘Serenity’ ’op SHOMI in 2017 werd gesuppord door grote acts als: Mark Knight, Nic Fanciulli, Agoria, Roger Sanchez en Annie Mac. Als dat niet genoeg was, ondersteunde Danny Howard de jongens op BBC Radio 1 en SiriusXM verschillende keren. Het succes van de eerste release bleef niet onopgemerkt toen de legendarische Toolroom Records hun tweede release ‘Back To Back’ ondertekenden. Ook deze release kreeg grote steun van namen als: Pete Tong, Danny Howard, Richie Hawtin, Chocolate Puma en Riva Starr.

Boekingen Silque

Na een succesvol eerste jaar kregen de twee de kans om hun nummer ‘Fête’ uit te brengen op het nieuwe label van Martin Garrix: STMPD RCRDS. Ook deze track ging in première door Danny Howard en maakt sindsdien elke dag sterke vorderingen.

Kom in de stemming

Silque boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Silque te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Silque wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Silque viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Silque online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Silque boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Silque kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Silque boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!