Erick E boeken?

Erick-E-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Erick E boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Erick E

Erick E is ongetwijfeld een van Nederlands beste house-dj’s. Na drie decennia optreden blijft Erick een grote trekpleister voor clubs, festivals en strandfeesten in heel zijn geboorteland Nederland.

Residentie in de legendarische RoXY-club

Erick begon eind jaren 80 als hiphop-scratch-dj voordat het in de mode was of zelfs als een carrière werd beschouwd. Hard werken, toewijding en een oor voor een goede tracks leidden ertoe dat hij een felbegeerde residentie kreeg in de legendarische RoXY-club van Amsterdam. Deze zacht gesproken Nederlander zag vervolgens zijn populariteit groeien, met consistente boekingen waarbij hij bijna evenveel tijd doorbracht op de snelwegen van het land dan daadwerkelijk optrad in de clubs.

Herkenbaar geluid

Het geluid van Erick is direct herkenbaar: hip-shaking-ritmes, baslijnen en percussie aangevuld met zang die elke verdieping in beweging houdt totdat de lichten aangaan.

Boekingen Erick E

Deze toegewijde artiest heeft elk belangrijk festival in Nederland gespeeld, zoals Mysteryland, Solar, Dance Valley, Sensation, A Day At The Park en Extrema Outdoor. Internationaal heeft Erick onder meer Amnesia Ibiza, Rex Paris, Haoman 17 Israel en Catwalk Barcelona op zijn kop gezet.
Erick heeft ook een solide productiecarrière, met kwaliteitsreleases op baanbrekende labels zoals Work Records, Spinnin ‘Records, One Star en Little Mountain Records. Tracks als The Beat Is Rocking, Don´t Turn Your Back en Make You Smile hebben zijn plaats als gerespecteerde producer verstevigd. Met een onbetwistbare honger naar nieuwe dansmuziek, gaat Erick door met het inpakken van clubs en festivals in 2019. Met een volledig dagboek van optredens, een aanstaande clubtour en festival met Roog als Housequake, stormt Erick naar 2020 met dezelfde drive en vastberadenheid als altijd .

Kom in de stemming

Erick E boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erick E te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erick E wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Erick E viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Erick E online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erick E boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Erick E kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Erick E boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!