Esther Hart boeken?

esther hart boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

13e tijdens Eurovisie Songfestival (2003)

Esther Hart boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Esther Hart

Esther Hart (Epe, 3 juni 1970) geboren als Esther Katinka Hartkamp treedt tegenwoordig op onder de naam Esther Hart. Al heel vroeg begon ze met zingen. Als 10/12 jarige zong ze in het kinderkoor “De Lenteklokjes” en deed vele solopartijen. Er zijn zelfs nog opnames van op LP! Op haar veertiende zong ze voor het eerst bij een bandje onder de naam “Release”. En de liefde voor muziek liet haar niet meer los.

Ze maakte deel uit van ‘D-Wys and the Voices of Soul” Hiermee speelde ze o.a. op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Ook zong zij een nummer op de soundtrack van de Amerikaanse film ‘Faking da funk’. En werkte ze mee aan de kinder CD “In de Maneschijn” Esther heeft een prettige soul in haar stem en dat slaat aan, getuige ook haar Engelse hitsucces met Ain't no Lies, dat op nummer acht van de dance-charts belandde.

In 2003 werd Esther bij het grote publiek bekend. Esther was dit jaar in de race voor deelname aan het Songfestival. Met een overtuigende overwinning in Ahoy met het liedje “One More Night” mocht Esther Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Riga. Esther eindigde op de 13de plaats. Tegelijkertijd met het Songfestival kwam ook Esther’s debuutalbum uit “Straight from the Hart” Met het nummer “One more Night” behaalde Esther een top 20 notering in de Nederlandse hitlijsten. Later zijn van dit album nog “You’ll never know” en “If I Knew You Then” uitgebracht.

Boekingen Esther Hart

Esther heeft ook haar medewerking verleend aan goede doelen acties. Een ander goede doelen actie was “Zing mee voor de rechten van het Kind”. Een uniek project waarbij bekende Nederlandse Artiesten en acteurs klassieke American Songbook-Jazz nummers zingen. Een aanzienlijk deel van de opbrengst wordt besteed aan Unicef-projecten wereldwijd. Op het album “What a Difference a day Makes” zingt Esther samen met Toots Tielemans het nummer “Smile”. Naast haar pop repertoire heeft Esther de afgelopen jaren bewezen ook een verdienstelijke Jazz zangeres te zijn. Getuige haar optredens met het “Trio Ruud Jacobs” en Trio Peter Beets.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Esther geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Ook het doceren doet ze al heel lang. Eerst op verschillende muziekscholen en op de Rock Academie in Tilburg. Ze heeft daar zanglessen gegeven vooral gericht op zangtechniek.

Kom in de stemming

Esther Hart boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Esther Hart te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Esther Hart wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Esther Hart viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Esther Hart online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Esther Hart boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Esther Hart kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Esther Hart boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!