Fajah Lourens boeken?

Fajah Lourens Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Fajah Lourens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Fajah Lourens

Fajah Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – vuur in het Surinaams – is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje.

Een echte selfmade woman

Fajah Lourens groeide op in Amsterdam en is zogezegd een echte selfmade woman. Van jongs af aan had ze de ambitie om actrice te worden. School was niet aan haar besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Daarom stak ze des te meer energie in het Jeugdtheater Amsterdam, wat ze 3 jaar lang ernaast deed. Op haar 16e nam ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken, onder het motto “als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens”.

Goede Tijden Slechte Tijden

Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, besloot Fajah Lourens haar jeugddroom verder na te jagen – ze schreef zich in bij diverse castingbureaus en volgde een acteerworkshop bij Ada Bouwman. Het resultaat: na wat commercials (o.a. voor Bavaria en KPN) en een gastrol in het eerste seizoen van de populaire BNN-serie Costa!, mocht ze auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Neerlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Ze werd gekozen uit 45 meisjes en speelt sinds oktober 2002 de rol met verve.

Boekingen Fajah Lourens

Inmiddels is Fajah’s ster rijzende. Het populaire jongerenblad Break Out! noemde Fajah onlangs ‘de reden om weer naar GTST te kijken’. En dagblad SP!TS kroonde haar tijdens het FHM 100 Meest Sexy Vrouwen Ter Wereld feest tot Mooiste Jonge Talent. Neem van ons aan dat deze greep uit het vele rumoer rondom Fajah slechts het begin inluidt van een veelbelovende carrière in de media- en entertainmentwereld!

Kom in de stemming

Fajah Lourens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Fajah Lourens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Fajah Lourens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Fajah Lourens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Fajah Lourens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Fajah Lourens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Fajah Lourens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Fajah Lourens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!