Firebeatz boeken?

Firebeatz-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Firebeatz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Firebeatz

Ze stormden in 2008 de muziekscene binnen en nu heeft het in Nederland gevestigde duo Firebeatz snel een gerenommeerde en solide naam voor zichzelf verdiend. Sinds hun in 2011 verbluffende plaat “Funky Shit” en de onlangs uitgebrachte “Where’s Your Head At” en de bom “Miniman” uit 2012 (die allemaal de Top 15 bereikten in Beatport’s Main Chart), is hun schema gevuld met eersteklas remixen en een enorme toename van wereldwijde boekingen.

Talloze officiële remixen

Ze hebben talloze officiële remixen geproduceerd voor artiesten als Pitbull, James Blunt, Ian Carey, Snoop Dogg, Freestylers, Flo Rida, Timbaland, Fatman Scoop, Alex Gaudino, Wynter Gordon, Bingo Players en Sean Paul. De laatste twee bereikten Beatport’s Main Top 15 chart.

Samenwerking met Chocolate Puma

De zomer van 2012 markeerde de release van de samenwerking tussen Chocolate Puma en Firebeatz “Just One More Time Baby”, die werd gehamerd door BBC Radio 1 DJ Pete Tong en kreeg lovende reacties. Bovendien stond “Just One More Time Baby” wekenlang bovenaan de hitport House-hitlijst.

Boekingen Firebeat

Met optredens in heel Europa, aankomende optredens in Noord-Amerika en grote releases het hele jaar door, is de toekomst niets minder dan heel rooskleurig voor deze twee.

Kom in de stemming

Firebeatz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Firebeatz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Firebeatz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Firebeatz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Firebeatz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Firebeatz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Firebeatz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Firebeatz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!