Floor Hansen boeken?

floor hansen boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Floor Hansen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Floor Hansen

Sommige zangeressen staan bekend om één kenmerkende stijl, andere zijn breed onderlegd. Tot de laatste categorie behoort Floor Hansen, die met evenveel gemak een lieflijke trouwceremonie als een spetterend avondfeest vocaal begeleidt. Veel partijen willen haar daarnaast inhuren met door haarzelf ontwikkelde concepten zoals de DJ live act FloorJaxx en de populaire band Boomerang.

Floor Hansen wordt geboren op 23 september 1988 in Amsterdam. Na 4 jaar verhuist ze naar de regio Nijmegen, waar ze opgroeit in een groene omgeving. Al snel ontwikkelt ze een voorliefde voor paardrijden en dansen. Als ze dit door een blessure tijdelijk niet kan doen, neemt ze op haar 14e voor het eerst zangles. Ze zingt dan voornamelijk popliedjes in een klassiek jasje.

Een grote verrassing is haar nieuw gevonden passie niet. Als telg uit een muzikale familie en met een pianoachtergrond heeft Floor de nodige aanleg voor muzikaliteit. In de jaren hierna treedt ze dan ook steeds vaker op voor publiek. In de tussentijd combineert ze deze optredens met het volgen van een gymnasiumopleiding.

Zangeres Floor inhuren voor een trouwceremonie

Na het afronden van het gymnasium gaat Floor International Business Communication studeren aan de Universiteit in Nijmegen. In dezelfde periode neemt haar zangcarrière een vlucht. Ze doet auditie voor een bandje en zet haar eerste stappen als professioneel zangeres. Ook als solozangeres timmert ze al snel aan de weg. Ze staat regelmatig op bedrijfsfeesten, maar specialiseert zich met name in huwelijksceremonies.

Haar klassieke uitstraling en prachtige stem zorgen ervoor dat Floor op elk evenement de juiste sfeer weet te creëren. Van kleine liedjes tijdens een romantische trouwceremonie tot een knallend optreden met haar DJ act of coverband; de inmiddels gelouterde zangeres draait er haar hand niet voor om en transformeert ze op het podium tot een waar podiumbeest.

Floor boeken voor een bedrijfs- of avondfeest

Na jarenlang optreden verloopt Floor haar zangcarrière zo voorspoedig, dat de vraag vanuit opdrachtgevers alsmaar toeneemt. Met name bij bruidsparen is ze waanzinnig populair. Ze ontvangt op een gegeven moment zoveel dagelijkse aanvragen, dat ze besluit LoveSound op te richten. Tegelijkertijd ontwikkelt ze diverse andere succesvolle concepten zoals coverband Boomerang en DJ live act FloorJaxx.

Floor Hansen inhuren voor een optreden is een garantie voor een professionele performance die aan alle wensen en verwachtingen voldoet. De veelgevraagde zangeres is onder meer te boeken voor heerlijke easy listening in combinatie met bijvoorbeeld een pianist, gitarist of kleine akoestische bandformatie. Maar net zo lief zet ze een geweldig feest neer in combinatie met een professionele band of DJ.

Kom in de stemming

Floor Hansen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Floor Hansen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Floor Hansen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Floor Hansen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Floor Hansen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Floor Hansen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Floor Hansen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Floor Hansen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!