George McCrae boeken?

george mccrae boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

George McCrae boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie George McCrae

Er zijn weinig zangers in soulmuziek met een uniek kenmerkend geluid dat begint in de jaren 60 en nog steeds sterk is. Met zijn recht uit het hart, rijk aan emotie en kniediepe zang die adembenemende vocale diepte en bereik levert, is George McCrae een van die artiesten. Na een indrukwekkende carrière waaronder een # 1 in meer dan 40 landen, verschillende gouden platen, een Grammy-nominatie als beste mannelijke R & B-zanger in 1975 en gewerkt te hebben met legendes als Michael Jackson & the Jackson 5, James Brown, KC & The Sunshine Band , Nile Rodgers en Bernard Edwards evenals Bill Wyman, George McCrae is nu terug met een nieuw geweldig klassiek en fris klinkend album genaamd LOVE.

Geboren als tweede van negen in West Palm Beach, Florida, begon George gospel te zingen in de kerk. Later vormde hij zijn eigen zanggroep de Jivin ‘Jets en nadat zijn vrouw Gwen McCrae zich bij de line-up had gevoegd, werkten ze al snel als duo-opname voor Henry Stone’s Alston platenlabel. Ze bleven zingen in clubs in Palm Beach en op sessies samen met Betty Wright die achtergrondzang deed voor artiesten als de Rolling Stones-bassist Bill Wyman’s eerste soloalbum “Monkey Grip”. Hij stond op het punt terug te gaan naar de universiteit om wetshandhaving te studeren toen hij hoorde van Casey en Finch die een nummer hadden geschreven en opgenomen dat te hoog was voor KC om te zingen, George kwam tussenbeide en schreef geschiedenis.

Rock Your Baby

Dat nummer was “Rock Your Baby” en maakte van George McCrae zelf een ster die aan het hoofd stond van het Miami Soul-geluid. Het nummer verkocht meer dan 15 miljoen exemplaren met een piek # 1 in meer dan 40 landen, waaronder het gelijknamige album in de top van meer dan 10 landen. “Rock Your Baby” is een van de minder dan veertig singles aller tijden die wereldwijd 10 miljoen (of meer) exemplaren hebben verkocht en is nog steeds het best verkochte nummer ooit dat uit de staat Florida komt. Het bleek een zeer invloedrijk album te zijn en wordt algemeen beschouwd als een van de eerste hits uit het discotijdperk.

Rolling Stone noemde “Rock Your Baby” het # 1 nummer van het jaar voor 1974, en George werd Grammy genomineerd voor Beste Mannelijke R & B-zanger. John Lennon bewonderde George McCrae en “Rock Your Baby” inspireerde hem om ‘Whatever Gets You Through the Night’ te schrijven: “Ik hou nog steeds van zwarte muziek, discomuziek …” Rock Your Baby “,” Ik zou mijn bluetooth willen geven om te schrijven dat. Maar ik kon het nooit. Ik ben te letterlijk om “Rock Your Baby” te schrijven. Ik wou dat ik het kon “.

Boekingen George McCrae

Het is 40 jaar geleden en nu is George McCrae terug met een nieuw opgenomen album genaamd LOVE; een authentieke mix van soul, funk, pop en disco – Miami Soul op zijn best! George McCrae blijkt een van die echte klassieke old school soulzangers te zijn met veel attitude, persoonlijkheid en een heel eigen, eigen signatuur. Alles op dit album is opgenomen zonder sequencing in jaren 70-stijl en voldoet aan het geluid van vandaag – een combinatie van zowel vintage als moderne ultramoderne opnametechnieken. Het draait allemaal om liefde, echte muziek van echte muzikanten en echte emoties van een echte zanger. Samen met zijn LOVE Band staat George McCrae klaar om zijn Super Love Soul naar jullie over de hele wereld te verspreiden!

Kom in de stemming

George McCrae boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om George McCrae te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u George McCrae wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met George McCrae viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u George McCrae online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

George McCrae boeken

Dus bent u benieuwd hoe u George McCrae kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

George McCrae boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!