Giada Valenti boeken?

Giada-Valenti-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Giada Valenti boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Giada Valenti

Met haar eerste single Libera heeft de Italiaanse Giada Valenti onder het pseudoniem Cristina de deur naar het grote publiek al ooit opengezet. Op haar album laat ze als geen ander horen hoe enorm veelzijdig ze is. Popmuziek in de beste traditie heet dat, maar dan wel met een onmiskenbare internationale uitstraling. In 1997 komt Giada uit voor Nederland in San Remo Del Mondo, de wereldwijd vanuit Brussel uitgezonden editie van het befaamde festival van San Remo. Ze behaalt prompt de eerste prijs met het door haar zelf geschreven Solo Con Te Hiermee wekt ze de interesse van platenmaatschappij BMG, die niet Italië maar Nederland als eerste op grote schaal kennis laat maken met de meeslepende hit-single Libera. De plaat domineerde wekenlang de vaderlandse hitlijsten en vestigde haar naam in Nederland voorgoed. Enkele maanden later verschijnt het album. Een waar meesterwerk dat qua opname en uitvoering moeiteloos kan wedijveren met menige internationale productie.

Boekingen Giada Valenti

Evenals haar album, kenmerkt de show van Giada Valenti zich als veelzijdig, internationaal, professioneel en aanstekelijk, waarbij ook het Engelstalige repertoire niet wordt geschuwd. Giada zingt niet over gebroken harten of andere tragedies; ‘Dat wil ik persé niet’ zegt ze zelf, ‘tijdens mijn shows doe ik liedjes die mijn eigen leven weerspiegelen en dat staat in het teken van liefde en vrijheid’ Op dit moment wordt druk gewerkt aan nieuw materiaal voor haar op handen zijnde tweede album. Een logische volgende stap in de richting van een internationale doorbraak voor deze, ondanks haar mediterrane afkomst, ‘doorgewinterde’ vakvrouw

Kom in de stemming

Giada Valenti boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Giada Valenti te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Giada Valenti wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Giada Valenti viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Giada Valenti online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Giada Valenti boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Giada Valenti kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Giada Valenti boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!