Jan den Dekker boeken?

jan den dekker boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jan den Dekker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jan den Dekker

Jan den Dekker is een allround presentator en heeft een ruime ervaring met het presenteren van artiestenavonden, playbackshows, spel- en entertainment, bedrijfsfeesten en modeshows. Ook productpresentaties gaat hij niet uit de weg en heeft hiervoor de nodige ervaring opgedaan tijdens de bekende HCC-dagen in de Jaarbeurs en tijdens de presentatie van diverse nieuwe automerken.

Veel uiteenlopende evenementen konden al vertrouwen op het presentatietalent van Jan den Dekker. Ook bij veel Nederlandse artiesten is Jan zeker geen onbekende. Hij heeft op het podium gestaan om sterren aan te kondigen als Lee Towers, Marco Borsato, Gerard Joling, Wolter Kroes, Gordon, Anita Meijer, Frans Bauer en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook heeft Jan gepresenteerd voor de Nationale Postcode Loterij tijdens de Vierdaagse in Nijmegen en haalt hij jaarlijks in diverse plaatsen Sinterklaas binnen.

Boekingen Jan den Dekker

In 2006 heeft Jan deel uitgemaakt van de Djumbo Summertour, waarbij het het publiek vóór het optreden van Djumbo wist te vermaken met diverse spelelementen en informatie over de groep. Een gezamenlijke finale leverde ook hier een dankbaar publiek en opdrachtgever op.

De gezellige uitstraling van Jan en zijn gevoel voor klantvriendelijkheid geven uw evenement een extra dimensie. Als zeer ervaren presentator beschikt Jan over een groot improvisatievermogen en weet hij het publiek te betrekken bij uw festiviteit.

Jan den Dekker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jan den Dekker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jan den Dekker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jan den Dekker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jan den Dekker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jan den Dekker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jan den Dekker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jan den Dekker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!