Jeronimo boeken?

jeronimo boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Bloed, Zweet & Tranen (2015) en The Next Boy/Girl Band (2016)

Jeronimo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jeronimo

“Ik leef voor muziek”, zegt Jeronimo. Dat is maar goed ook, want muziek is een van de weinige constante factoren in het hectische leven van deze jonge artiest. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder. Vanwege haar werk vertrokken zij naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Daar zat hij op een internationale school en leerde hij vloeiend Engels te spreken.

Ruim twee jaar later was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. Eigenlijk herinnerd Jeronimo zich, koos ik voor een soort ‘high school musical’. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang en fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket.

Hoofdrol in Timboektoe

Toen Jeronimo 17 was, hoorde hij op school iets over een auditie. Carry Slee hield een grote open auditie voor haar tweede speelfilm ’timboektoe’. “ik deed meer mee voor de ervaring dan dat ik dacht dat ik echt een rol zou krijgen”. maar het werkte, want hij kreeg zijn eerste filmrol! “En hopelijk niet mijn laatste” voegt hij er snel aan toe. Want acteren is naast zingen nog altijd mijn grote passie.

I Am No Superman

De huidige Jeronimo bereid zich echter voor op de release van zijn debuut album, een modern pop- album met invloeden van al zijn grote voorbeelden. Voor de opnamen van dit album reisde hij een jaar lang regelmatig naar Duitsland en België om met een aantal succesvolle producers aan de diverse songs te werken. Hij heeft zelf de liedjes uitgekozen en zijn eerste single ‘I am no superman’ zelfs meegeschreven. In de studio bleek al snel dat hij precies wist wat hij wilde. Hij heeft van de eerste tot de laatste minuut bij alle opnames gezeten en was pas tevreden als de opname helemaal datgene was wat hij in zijn hoofd had.

Boekingen Jeronimo

Jeronimo beweert te leven voor muziek, maar ondanks zijn haarscherpe focus op zijn carrière blijft hij een gekke, lieve en spontane jonge knul. Jeronimo heeft de stem, het talent, de looks en de wilskracht om een internationale sensatie te worden, een soort Justin Bieber voor de nieuwe generatie. Maar zolang als Jeronimo op het einde van de dag met zijn vrienden en vriendinnen kan chillen en naar muziek kan luisteren is Jeronimo in zijn element. Want uiteindelijk, zoals Jeronimo zelf zegt: ‘als je voor muziek leeft, is het leven een droom’.

Kom in de stemming

Jeronimo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jeronimo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jeronimo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jeronimo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jeronimo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jeronimo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jeronimo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jeronimo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!