Jochem Hamerling boeken?

Jochem-Hamerling-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jochem Hamerling boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jochem Hamerling

Jochem Hamerling werd geboren op 17 maart 1986. Hij groeide op in een muzikaal ingesteld gezin. Dus begon zijn muzikale reis zodra zijn vingers de pianotoetsen konden raken. Vervolgens waagde hij zich verder aan andere instrumenten zoals de saxofoon en begon te experimenteren met de synthesizers van zijn vader om zijn eerste nummers te maken.

Produceren van pure kwaliteit dansmuziek

Hamerling verhuisde op 17-jarige leeftijd naar Chicago, VS om zijn middelbare school af te maken. Hij werd al snel overweldigd door de geluiden van House Legends zoals Derrick Carter en Paul Johnson. Dit veroorzaakte zijn passie om zich volledig te concentreren op het produceren van pure kwaliteit dansmuziek …

Zijn talent bleef niet onopgemerkt

Na zijn afstuderen keerde hij terug naar Nederland, hij verspilde geen tijd met dj’en in clubs en investeerde in een kwaliteitsstudio om zijn eigen muziek te produceren. Het duurde daarna niet lang voordat grote platenlabels zijn talent opmerkten.

Releases op grote labels

Dit resulteerde al snel in releases op labels als Be One, Armada, Flamingo Records, CR2 Records, Mea Culpa en Madding Crowds om er maar een paar te noemen. Tracks als ‘Air ‘(Zouk Records)‘ Wrecked’ (Abzolut Records) en ‘Bravour’ (Mea Culpa Records) worden allemaal zwaar ondersteund door ’s werelds beste DJ’s en staan op high-end mixcompilaties.

Boekingen Jochem Hamerling

Muziek is een passie voor Hamerling die 100% schittert in zijn tracks en DJ-sets over de hele wereld.

Kom in de stemming

Jochem Hamerling boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jochem Hamerling te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jochem Hamerling wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jochem Hamerling viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jochem Hamerling online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jochem Hamerling boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jochem Hamerling kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jochem Hamerling boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!