Mr. Belt & Wezol boeken?

Mr-Belt-Wezol-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Mr. Belt & Wezol boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mr. Belt & Wezol

Het begint in de zomer van 2013, wanneer Bart en Sam elke week letterlijk een ander festival bezoeken en in plaats van rond te hangen op het hoofdpodium, genieten ze van de kleinere podia. Hier is hun idee geboren om ,Mr. Belt & Wezol. Sindsdien hebben ze hun liefde voor UK en deep house versterkt door hun eigen muziek te produceren.

Klassieke house-vibes

Het is een uniek geluid dat ze produceren, vol invloeden van klassieke house-vibes, en misschien het best wordt weergegeven in hun eerste gezamenlijke plaat, ‘Homeless’, uitgebracht in 2013. Gemaakt door Sam, de vaste producer van het duo, lanceert Mr. Belt & Wezol als innovators in het creëren van luchtige dansmuziek. Hoewel de twee worden beïnvloed door housemuziek uit de jaren 80 en 90, verwerpen ze het idee om dj-en te serieus te nemen en kiezen ze ervoor om hun nummers te formuleren rond de structuur van popsongs. Door dit te doen, hebben ze een nieuwe ruimte voor zichzelf gecreëerd binnen de EDM-gemeenschap, waardoor ze erkenning kregen van Tiesto, die overweldigd was door de melodieuze bootleg van Drake’s ‘Too Much’.

Exclusieve deal met Spinnin

Volgens het duo “denken de meeste mensen aan luide hardstyle-kicks wanneer ze de term EDM horen, dat is jammer omdat er zoveel meer te ontdekken is”. In 2014 tekent het duo een exclusieve deal met Spinnin ‘Records en brengt enkele singles uit, waaronder de enorm succesvolle Oliver Heldens collab’ Pikachu ‘(die steun krijgt van heel veel jocks, waaronder Garrix, Guetta, Hardwell, Solveig en Diplo) en de aanstekelijke Spinnin ‘Deep single’ Time ‘.

Hit-single ‘Finally’

Tegen die tijd is het duidelijk dat Mr. Belt & Wezol zichzelf willen vestigen als een nieuwe act die breekt met stereotiepe EDM. Hun single ‘Finally’ uit begin 2015 tilt de zaken naar nog grotere hoogten en krijgt aanvankelijke steun van DJ’s als Oliver Heldens, Sam Feldt, Mike Mago, Watermat , Pete Tong en Dirty Vegas. De plaat klimt als een gek in de Beatport-hitlijsten top, 3 weken achtereen. Geproduceerd als een remake van de gelijknamige dansklassieker uit de jaren 90, is ‘Finally’ het ultieme hoogtepunt van soulvolle house-vibes (inclusief de melodie van het origineel van CeCe Peniston) met een eigentijdse groove en baslijn.

Boekingen Mr. Belt & Wezol


Mr. Belt & Wezol in optima forma, zou je kunnen zeggen, en ze worden gewoon steeds beter, want hun samenwerking met Freejak ‘Somebody To Love’ uit 2015 verandert in een zomerhit van 2015. De track hergebruikt de zang van de beroemde 60’s-hit van Jefferson Airplane en brengt het naar dansvloeren over de hele wereld. Nogmaals, alle grote DJ’s pikken het op, dat snel de hitlijsten beklimt. Het duo heeft een golf opgevangen en het lijkt er niet op dat het binnenkort zal stoppen.

Kom in de stemming

Mr. Belt & Wezol boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. Belt & Wezol te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. Belt & Wezol wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mr. Belt & Wezol viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mr. Belt & Wezol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. Belt & Wezol boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mr. Belt & Wezol kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mr. Belt & Wezol boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!