Shermanology boeken?

Shermanology-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Shermanology boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Shermanology

Met hun wortels diep verweven in het Caribische geluid, de ingetogen Nederlandse R & B-markt en de wereldwijde explosie van elektronische muziek, is de muziek van Shermanology altijd soulvol geweest. De gezamenlijke passie van broer en zus Andy en Dorothy Sherman.

Hits met Avicii & Afrojack

Hits met Avicii (zoals Tim Berling voor ‘Blessed’) en Afrojack toonden hun aanstekelijke songmanship te midden van een piek in Europese elektronische muziek en het wereldwijde paspoort. Terugkerend naar hun House-wortels hebben ze grote samenwerkingen met Matt.Joe, MK, Low step, Dennis Quin, Jack Back, Will Clarck, Junior Sanches en nog veel meer

Boekingen Shermanology

Ook op de Caraïbische / Latijnse samenwerking met Juan Magan, Dj Nelson, Mala Rodriguez, Dj Buddha, Jeon en nog veel meerNu, gewapend met een scala aan nieuwe labelpartnerschappen, spannende samenwerkingsverbanden en vooral een arsenaal aan aanstekelijke deuntjes, belooft 2019 een jaar van formele afrekening voor Shermanology te worden.

Kom in de stemming

Shermanology boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Shermanology te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Shermanology wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Shermanology viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Shermanology online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Shermanology boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Shermanology kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Shermanology boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!