Loopers boeken?

loopers boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Loopers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Loopers

Een van de meest gevestigde namen in de EDM-scene is dj/producer Loopers. Keer op keer brengt hij mensen een unieke ervaring met zijn producties en dj skills. Zijn muziek is over de hele wereld gespeeld en veel grote artiesten begonnen zijn elektronische vibes en krachtige drops te ondersteunen. Het zou niet moeten verbazen dat Loopers op veel festivals over de hele wereld speelt om zijn voorname geluid te vertegenwoordigen.

2015 is het jaar geweest van het ontwikkelen van de manier om geluiden te creëren waar Loopers ervan overtuigd is dat ze succesvol zijn. Releases op Fedde Le Grand’s Flamingo Recordings en Ones To Watch van Laidback Luke waren nog maar het begin. De enorme samenwerking met Dyro gaf een geweldige boost aan zijn carriere, ‘Jack It Up’ is niet onopgemerkt gebleven voor EDM-fans. Promotors stonden in de rij om Loopers te boeken en zijn populariteit op sociale media steeg enorm. Vlak voor ‘Tell Me’ op Dyro’s imprint WOLV besloot hij loyaliteit te tonen aan zijn fans en liet ‘Grind’ en ‘The Riddle’ vallen.

Boekingen Loopers

Dat maakte zijn fans nog enthousiaster voor ‘Tell Me’, dat in première ging in Hardwell On Air. Dit zeer ondersteunde nummer werd gevolgd door een andere samenwerking met Dyro genaamd ‘Set Me Free’, het titelnummer van de EP die ook op WOLV werd uitgebracht.

Alsof dat nog niet genoeg was, lijkt de creativiteit van Loopers geen grenzen te hebben. Er zijn meer releases ondertekend op verscihllende grote labels om het elektronische deuntje van deze mysterieuze muzikant te vertegenwoordigen. Over mysterieus gesproken; een blijvende hype houdt de massa in zijn greep. Twee projecten staan klaar om uit de schaduw te treden, en je kunt beter elk sociaal kanaal in de gaten houden, want ze verschijnen in 2016.

Loopers is een artiest met puur talent, zelfvertrouwen, veel uitstraling en hij laat elk publiek los gaan. Vanwege zijn fans zal hij niet stoppen met doen waar hij van houdt. Veel doelen zijn bereikt, dromen zijn uitgekomen; het gevoel van voldoening is met geen enkel ander gevoel te vergelijken. Als entertainer, rauwe producer en genie gemanifesteerd in menselijke vorm, zal Loopers je verbazen met zijn muziek.

Kom in de stemming

Loopers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Loopers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Loopers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Loopers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Loopers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Loopers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Loopers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Loopers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!