Johnny Logan boeken?

johnny logan boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Mr. Eurovision

Johnny Logan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Johnny Logan

Johnny Logan staat weer volop in de belangstelling met zijn nieuwe cd ‘The Irish Connection’. Op het inmiddels in de Scandinavische landen met goud en platina bekroonde album gaat Johnny Logan terug naar zijn ‘roots’ en vertolkt hij uitsluitend traditionele Ierse liederen. Nummers als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘And The Band Played Waltzing Matilda’ en ‘Whiskey In The Jar’, die stuk voor stuk een grote, wereldwijde populariteit genieten en door de rasperformer naar een nieuw hoogtepunt worden gezongen.

Johnny Logan geniet ‘eeuwige roem’ en dankt deze status vooral aan het Eurovisie Songfestival. Hij leverde de nimmer geëvenaarde prestatie dit festival namens Ierland maar liefst tweemaal als zanger te winnen, in 1980 in Nederland met het lied ‘What’s Another Year’ en zeven jaar later te België met het nummer ‘Hold Me Now’. Als hij daardoor al geen Mr. Songfestival was, werd hij het wel door ook nog eens de componist te zijn van het in 1992 in Zweden winnende en door Linda Martin gezongen lied ‘Why Me’. Nogmaals, een volstrekt unieke prestatie.

Boekingen Johnny Logan

De in Australië geboren en sinds zijn derde levensjaar in Ierland wonende Johnny Logan zou echter tekort worden gedaan door zijn langdurige carrière louter en alleen op te hangen aan zijn Songfestival-successen. De muzikale loopbaan van de zanger kent namelijk velerlei hoogtepunten. Daartoe behoren zijn samenwerking met o.a. Paul McCartney, David Bowie, Level 42, Montserrat Caballe en niet te vergeten onze eigen André Hazes. Tijdens zijn programma ‘The Irish Connection’ breng Logan nummers van zijn nieuwe cd maar zullen ook zijn eigen hits niet ontbreken alsmede songs van o.a. Robbie Williams en U2.

Kom in de stemming

Johnny Logan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Johnny Logan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Johnny Logan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Johnny Logan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Johnny Logan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Johnny Logan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Johnny Logan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Johnny Logan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!