Jzzzzzp boeken?

jzzzzzp boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jzzzzzp boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jzzzzzp

Sinds 2001 actief als 5 mans jumpjazz-gezelschap.
Jzzzzzp bestaat uit diverse doorgewinterde Haarlemse muzikanten, die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend in de meest uiteenlopende muziekstijlen: van rock tot ska, van punk tot hot-club-de-france en van dance naar jazzcore.

De gezamenlijke voorliefde voor oude jazz in de traditie van Louis Jordan, Slim & Slam, Big Jay McNeely, Louis Prima etc. heeft deze formatie leven ingeblazen. Jzzzzzp staat dan ook voor een avond stampen & swingen gevuld met spetterende saxsolo’s van jongste telg Thomas. Soms gevoelig akoestisch en soms complete jazz-gekte. Maar in ieder geval altijd aanstekelijk en met een gezonde dosis humor.

Boekingen Jzzzzzp

De alom goed ontvangen debuut-demo heeft gezorgd voor flink wat optredens op feesten, jazz- & blues festivals, in kroegen en ook het clubcircuit. In muziekblad Fret viel over deze cd te lezen: “…Binnen drie nummers hoor je kwaliteit en muzikanten die ontzettend veel lol hebben, ik weet zeker dat ze de rokerige cafeetjes weten af te breken en dat Jzzzzzp goed is voor de baromzet…”.

Na de release van de eerste echte full-length cd ‘Vledder Bop’, uitgebracht op het Rockhouse-label zijn ook de eerste buitenlandse optredens (België, Duitsland en Zwitserland) op de speellijst zijn komen te staan. In 2007 kreeg de band de eer om met een van hun grootste helden de legendarische Big Jay McNeely (USA) te touren. Dit bleek een groot succes, want hij kwam terug voor een tweede tour met Jzzzzzp. Ondertussen is de tweede cd van de band Swingin’ All Day een feit. Deze cd staat boordevol Broekstrakke Swingjazz Met Een Vleugje Exotica – zoals onze Zuiderburen ons omschreven!

Kom in de stemming

Jzzzzzp boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jzzzzzp te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jzzzzzp wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jzzzzzp viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jzzzzzp online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jzzzzzp boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jzzzzzp kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jzzzzzp boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!