Lisa del Bo boeken?

lisa del bo boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Lisa del Bo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lisa del Bo

In 1961, het jaar dat John F. Kennedy beëdigd werd als de 35ste president van de Verenigde Staten, wordt Lisa del Bo in de buurt van Bilzen geboren. Ze groeit op tussen haar 4 zussen en broer in een warm en hecht gezin met een papa die voorzanger was bij het Gregoriaans kerkkoor. Al snel wordt duidelijk dat de kleine Lisa ook gebeten is door de muzikale microbe. Vrolijk zingt ze mee met de plaatjes die haar mama in huis haalt en op haar twaalfde gaat ze bij het koor van Mopertingen, het rustige Limburgse dorpje waar ze woont.

Muziekacademie in Genk

De jaren verstrijken en het leven gaat verder, maar muziek blijft een belangrijke rol spelen in Lisa’s leven. Rond haar twintigste trekt ze naar de muziekacademie in Genk om er notenleer en de opleiding klassieke zang te volgen. Nog in die periode gaat ze aan de slag als dirigente van het kinderkoor ‘Do Re Mi’, wat ze uiteindelijk 20 jaar zal doen, en ze zingt op huwelijksmissen, begeleid op gitaar door haar neef Luc.

Begin van een gezinnetje

Op dat moment denkt Lisa er in de verste verte nog niet aan om een zangcarrière uit te bouwen. Samen met haar man Jos sticht ze een gezin waarbij ze de liefde die ze zelf van haar ouders kreeg, doorgeeft aan haar eigen kinderen.

VTM Soundmixshow

Maar dan laat ze zich na veel aandringen overtuigen om deel te nemen aan de VTM Soundmixshow, een talentenjacht die je nu zou kunnen vergelijken met The Voice. Lisa, die absoluut niet bezig is met het winnen van deze zangwedstrijd maar gewoon niet wil afgaan voor de kids van haar koor, brengt het nummer “What’s A Woman” van Vaya Con Dios. Ze doet dat zo overtuigend dat ze de show wint.

Hoogtepunten in 30 jaar carrière

Dat is het begin van een zangcarrière die nu al 30 jaar overspant. Hoogtepunten in die 3 decennia zijn onder meer Lisa’s deelname aan het Eurosongfestival in Oslo met ‘Liefde is een kaartspel’ en de Will Tura-klassieker ‘Eenzaam zonder jou’ die ze in duet met Bart Kaell naar de eerste plaats van de Vlaamse Top Tien zingt. Ook bijzonder succesvol is haar samenwerking met Piet Roelen en de projecten “Best of The Sixties”, “Best of The Fifties” en “Best of The Forties” waarin Lisa haar grote liefde voor liedjes van vroeger kan tonen.

Een andere kant van haar krijgen we te zien én te horen wanneer ze de gastvrouw mag zijn van het Virga Jesseconcert tijdens de gerenommeerde Virga Jessefeesten in Hasselt.

Ook Lisa’s sfeervolle Kerstconcerten met de mooiste Kerstliedjes en bekende klassiekers uit het Kerstrepertoire zijn een schot in de (kerst)roos. Jaar na jaar komen steeds meer mensen kijken, luisteren en genieten.

Familie is belangrijk voor Lisa del Bo

Dierbaar is haar ook het liedje ‘Stilte na de storm’ dat het erg goed doet in de hitparades en dat ze samen met haar zoon Eli zingt. Ook voor haar dochter Krisia maakt Lisa graag plaats op een album. Want familie is nu éénmaal belangrijk voor haar, net als de fans en het publiek die al 30 jaar in haar geloven.

Lisa Gelooft concerten

Een lang gekoesterde droom gaat eind 2018 in vervulling als ze haar eerste Lisa Gelooft-concert mag geven. Het concept slaat meteen aan en intussen staat de teller op 50 Lisa Gelooft-concerten en reeds meer dan 25.000 mensen genoten van Lisa’s selectie van de mooiste religieuze liedjes aangevuld met nummers die de boodschap van verdraagzaamheid, hoop en liefde uitdragen.

Boekingen Lisa del Bo

Lisa is een veelzijdige artieste, een ervaren vakvrouw, én één en al vriendelijkheid in de omgang wat haar geliefd maakt bij publiek en organisatoren. Ze is nog lang niet uitgezongen, heeft nog een boel muzikale plannen en streeft er steeds naar om de beste optredens te geven én mensen met een tevreden en blij gevoel huiswaarts te laten keren. Want op een podium voelt Lisa zich in haar sas of ze nu een sfeervol Kerstconcert geeft, een show met golden oldies uit de jaren 40, 50 en 60 of een intiem Lisa Gelooft-concert.

Kom in de stemming

Lisa del Bo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lisa del Bo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lisa del Bo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lisa del Bo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lisa del Bo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lisa del Bo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lisa del Bo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lisa del Bo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!