Liza Santanera boeken?

liza santanera boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Liza Santanera boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Liza Santanera

Liza Santanera begon haar zangcarrière op zestienjarige leeftijd bij een top 40 band “Jukebox”.
Hiermee trad zij bijna elk weekend op!

Na een pauze van een aantal jaren, doordat zij is getrouwd en 2 kinderen kreeg, heeft ze de draad in 1998 weer opgepakt als solozangeres.

In 1998 heeft zij zich opgegeven voor de Soundmixshow van Hennie Huisman. Hier heeft ze meegedaan met een nummer van Willeke Alberti, getiteld “Telkens Weer”. Met dit nummer behaalde ze maar liefst de 1e plaats!!

Na de Soundmixshow verliep haar solo carrière voorspoedig, en kreeg steeds meer optredens.
Voor haar was dit een stimulans om de studio in te gaan, voor het opnemen van een cd.
En het resultaat van haar eerste cd, getiteld “Mijn Gevoel”, mag er zijn. Op deze cd heeft ze een eigen nummer “Mijn Gevoel” geschreven, voor haar helaas veel te vroeg overleden moeder.
Ook heeft zij van deze cd een videoclip van het nummer “Mijn Eigen Gang” gemaakt, deze werd veelvuldig door TV- Noord uitgezonden.

Boekingen Liza Santanera

In februari 2004 werd de single, Jouw blik zegt me al genoeg, gelanceerd. Dit nummer heeft hoog genoteerd gestaan in de Noord 19 van RTV-Noord. De bijbehorende clip is nu nog steeds met regelmaat te zien op TV-Noord en TV Oranje.
Ook heeft ze in dit jaar meegedaan aan het Trosprogramma Een ster in 40 dagen, waar ze net niet de finale heeft gehaald.

In april 2006 is de cd single, In elke droom kom jij voorbij, uitgekomen. De single werd opgenomen in Enschede, Landscape Studio onder leiding van haar producer Gerto Heupink en scoorde hoge hitnoteringen, zowel in Nederland als in België. Deze single was een voorloper op het album, Herinnering. Een veelzijdig album, met een aantal prachtige ballades en vrolijke meezingers. De meeste teksten zijn door Liza zelf geschreven. Ook de jaren 2007 en 2008 waren voor Liza succesvol, met de singles Laat mij gelukkig zijn, Eenzame zondag en de nieuwste single, Sterker dan de vrijheid.

Als u nu muziek voor een personeelsfeest, bruiloft of een andere gelegenheid moet hebben.

Liza past zich aan, aan de wensen van het publiek!!

Kom in de stemming

Liza Santanera boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Liza Santanera te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Liza Santanera wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Liza Santanera viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Liza Santanera online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Liza Santanera boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Liza Santanera kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Liza Santanera boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!