Marjet van den Brand boeken?

marjet van den brand boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2012)

Marjet van den Brand boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Marjet van den Brand

Marjet van den Brand maakte furore tijdens haar deelname aan het derde seizoen van The Voice of Holland. Keer op keer maakte ze indruk met haar vertolking van Nederlandstalige liedjes van onder andere Bløf en Is Ook Schitterend. Zingen in haar moedertaal past overduidelijk erg goed bij Marjet. The Voice was echter niet het begin van haar muzikale carriere. Marjet wist al op jonge leeftijd dat haar hart bij muziek lag. Als tiener zong ze in diverse schoolbandjes en daarna in de band Helder. Ook speelt ze harp en schrijft ze zelf songteksten.

Na haar deelname aan The Voice of Holland werkt Marjet samen met rapper Lange Frans. Zo schittert ze op de track ‘Planeet’. Vorige zomer werd zij speciaal gevraagd om een lied van Ramses Shaffy op te nemen voor het album Leef!, een tribute aan de in 2009 overleden chansonnier. Zij vertolkte ‘Als Je Niet Bij Me Bent’.

Boekingen Marjet van den Brand

Marjet’s eerste solo single ‘Over en Uit’ is geschreven door de heren van Bløf en Sander Roseboom (Is Ook Schitterend). Marjet is vereerd dat deze songschrijvers zich verenigd hebben om dit lied voor haar te schrijven. Het nummer werd geproduceerd door Martijn Groeneveld, die ook werkte met o.a. Blaudzun, Lucky Fonz III, Janne Schra en Mathilde Santing.

Kom in de stemming

Marjet van den Brand boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Marjet van den Brand te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Marjet van den Brand wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Marjet van den Brand viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Marjet van den Brand online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Marjet van den Brand boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Marjet van den Brand kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Marjet van den Brand boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!