Martijn Martell boeken?

Goochelaar-Martijn-Martell-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Goochelaar Martijn Martell boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Martijn Martell

Inmiddels treedt goochelaar Martijn Martell ruim 20 jaar op in de wereld van evenementen. Waar hij menig toeschouwer in de maling heeft weten te nemen. Hij is een graag geziene gast aan iedere tafel of tussen de gasten. Door de jaren heen heeft hij veel personeelsfeesten, relatie-events, bedrijfopeningen en beurzen mee mogen maken en een staaltje magie mogen afleveren. Ook goochelaar Martijn Martell heeft als kind een start gemaakt met een goocheldoos als kado voor zijn verjaardag. Zijn hobby liep echter uit tot de professionele goochelaar die hij geworden is. In het begin startte hij met goochelen bij mensen thuis , dat is uitgegroeid naar optredens bij grote multinationals.

Magie van de bovenste plank

Goochelaar Martijn Martell weet uw gasten te boeien en te trakteren op magie van de bovenste plank. Hiervoor gebruikt hij de meest eenvoudige voorwerpen. Met voorwerpen zoals touwen, kaarten, aanstekers en ballen weet Martijn Martell uw gasten aan de tafels of centraal tussen de gasten een minishow te geven. Hierbij vloeien humor en magie perfect over in elkaar. Daarmee kunnen we over goochelaar Martijn Martell beweren dat hij spraakmakend entertainment brengt. Indien de situatie het toe laat, zal goochelaar Martijn Martell zichzelf ‘transformeren’ naar beroeps zakkenroller. Hierdoor zal er bij sommige toeschouwers een horloge, portefeuille of bos sleutels verdwijnen. Uiteraard geeft zakkenroller Martijn Martell de persoonlijke bezittingen aan de gasten terug. Deze “verpakt” hij in zijn ludieke trucs die er na volgen, alsof de ‘gedupeerde’ een cadeautje van hem krijgt. U kunt zich waarschijnlijk indenken dat dit voor enorme hilariteit zal zorgen.

Boekingen Martijn Martell

Naast table-magic, zakkenrollen en zijn centrale act is Martijn Martell een van Nederlands beste ballonartiesten. Bij zijn ballooning art zal hij het verachtingspatroon van uw gasten zeker overtreffen. Zijn kleurrijke ballonnen worden door ballonartiest Martijn Martell in een razend tempo kunstwerken op topniveau. Middels dit entertainment creëert hij de meest uiteenlopende sculpturen en vooral populaire strip en tekenfilmfiguren van dit moment. Teigetje en de Minions zijn hot op dit moment, maar ook Pluto en Goofey doen het goed.

Veelzijdige goochelaar en entertainer

Deze veelzijdige goochelaar en entertainer heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Hierom is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, feest, fusie, familiedag, vrijgezellenparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander event. Zowel volwassenen als kinderen weet hij te boeien met zijn table-magic, ballonkunst en presentatietechniek. Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds; Entertainer en goochelaar Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement. Kortom: Martijn Martell is met recht een allround entertainer!

Martijn Martell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Goochelaar Martijn Martell te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Goochelaar Martijn Martell wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Goochelaar Martijn Martell viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Goochelaar Martijn Martell online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Goochelaar Martijn Martell boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Goochelaar Martijn Martell kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Goochelaar Martijn Martell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!