MC Melodee boeken?

MC-Melodee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

MC Melodee boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie MC Melodee

Samen met DJ / Producer INT vormde MC Melodee ‘ La Melodia ‘. Wat begon met de onafhankelijke release van de single ‘Dough / For You’ in 2004 , mondde uit tot een Europese tour met Stonesthrow ’s artiesten Ohno , Percee P , Wildchild , Roc C en DJ Romes in 2005 en een platencontract bij Japanse label Handcuts Records / Universal Japan in 2006, de release van hun debuutplaat ‘ Vibing High ‘ in de Benelux op PIAS in 2007 , verscheidene videoclips Nederlandse televisiezenders MTV en TMF , een tour met hun eigen live band in 2008 en veel optredens wereldwijd op festivals zoals North Sea Jazz , Sonar , Popkomm , Soul Nation en Capetown jazz . Een optreden in New, gehost door rapper Q – tip en DJ/producer Rich Medina leidt ook tot optredens op CMJ ( Music Marathon ) in New York en de conferentie SXSW ( South by Southwest ) in Austin, Texas. Talloze releases en optredens volgen tot La Melodia in 2012 besluit te stoppen als collectief.

Check Out Melodee

Tijdens een Europese tour in 2011 ontmoet Mc Melodee het getalenteerde productieteam Cookin’ Soul uit Spanje . Direct is er een chemie en duiken ze samen de studio in, wat leidt tot de succesvolle releases, waaronder de samenwerking ´Genie´ met niemand minder dan Mac Miller. Al deze releases vinden hun plaats op de mixtape ´Check Out Melodee´ welke in 2012 uitkomt op Dat Piff, bekend van releases van o.a. Mac Miller , Smiff n Wessum en DJ Whoo Kid. Meer Europese shows volgen en dan vooral in Spanje , waar ze door een interview voor MTV Spanje en een covershoot voor HipHopLife Magazine met haar nieuwe partners in de muziek Cookin ‘ Soul veel nieuwe fans bereikt.

Boekingen MC Melodee

Naar aanleiding van het succes van de mixtape, besluiten MC Melodee en Cookin´ Soul aan het album ´My Tape Deck´ te werken, dat in het voorjaar 2013 uitkomt op Jakarta Records ( DE) en bevat features van Bootie Brown / The Pharcyde , Jet Life Records rapper Fiend en Hollands aankomende zanger Feliciana. Het album kreeg veel goede internationale kritieken en leidde tot nieuwe boekingen zoals Viñarock Festival ( ES ) en een trip naar Amerika om daar te touren en aan nieuw materiaal te werken met verscheidene internationale artiesten.

La Melodia

La Melodia brengt je soulvolle hiphop met een vleugje elektrische funk en ruwe toch hypnotiserende beats die ervoor zorgt dat je hoofd knikken van start tot finish . Deze jonge vedette weet dan ook als geen ander hoe muziek en een show gemaakt moet worden!

Kom in de stemming

MC Melodee boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om MC Melodee te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u MC Melodee wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met MC Melodee viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u MC Melodee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

MC Melodee boeken

Dus bent u benieuwd hoe u MC Melodee kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

MC Melodee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!