Paul Weiss boeken?

paul weiss boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Paul Weiss boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Paul Weiss

Al van jongs af aan is Paul Weiss gefascineerd door alles wat met goochelen, magie en illusie te maken heeft. Met zijn brede fantasie en vindingrijkheid ontwikkelde hij zelf trucs en illusies, die hij vervolgens aan familie en vrienden vertoonde.

Na oorspronkelijk gekozen te hebben voor een carrière in de Informatie Technologie realiseerde Paul zich na enkele jaren dat zijn echte passie ligt in Magic & Illusions. Vanaf dat moment ontwikkelde hij professionele shows die met veel succes worden opgevoerd door het hele land.

Door de combinatie van originaliteit en een luchtige presentatie krijgt iedere show een eigen karakter. Zo wordt met behulp van de Compressor Illusion zichtbaar hoe de assistente letterlijk een kopje kleiner wordt gemaakt. En de Magic Camera toont hoe beelden werkelijkheid kunnen worden. Met deze laatste act werd Paul Weiss in 2004 dan ook Nederlands Kampioen Illusionisme.

Boekingen Paul Weiss

Alle shows van Paul Weiss worden uitgevoerd met behulp van top kwaliteit illusies en ondersteund door dynamische muziek en een passende choreografie. Paul Weiss is een showman en entertainer die zich kan meten met de top van de markt!

Kom in de stemming

Paul Weiss boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Paul Weiss te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Paul Weiss wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Paul Weiss viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Paul Weiss online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Paul Weiss boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Paul Weiss kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Paul Weiss boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!