Petit Four boeken?

Petit-Four-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. kleine geluidsset

Petit Four boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Petit Four

Petit Four is een akoestische Franstalige band. Petit Four bestaat uit een 3-tal muzikanten zangeres Reny van den Broek, gitarist Hans de Ruijter en bassist Cock Smit.

De band is ontstaan toen Reny tijdens een wandeling in het park na jaren Hans tegenkwam. Met hem had ze op diverse podia gestaan met een aantal Noord-Hollandse coverbands. Reny liep al een tijdje met het idee rond om iets met Franstalige liedjes te doen. Dit idee sprak Hans aan en hij benaderde Cock om dit op contrabas te begeleiden. Al na de eerste repetitie was er een klik, en die is er nog steeds

Boekingen Petit Four

Petit Four speelt op een beschaafd volume bekende liedjes uit de Franstalige top 100 aller tijden. Van Poupée de cire, poupée de son van France Gall naar Je Veux van Zaz. Niet altijd even bekende liedjes, maar wel zeer herkenbaar. Petit Four heeft de afgelopen jaren tientallen optredens gedaan: op feestjes, in cafés, huiskamers, terrassen, restaurants, tuinen en stranden. De band kan geboekt worden voor twee sets van ongeveer veertig minuten.

Kom in de stemming

Petit Four boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Petit Four te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Petit Four wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Petit Four viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Petit Four online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Petit Four boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Petit Four kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Petit Four boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!