Richard Damen boeken?

Richard-Damen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Richard Damen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Richard Damen

Af en toe komt er een DJ of producer langs die onverwachts het publiek weet te triggeren en verschillende gemoedstoestanden perfect laat samensmelten door zijn gevoel, reactievermogen en sublieme plaatkeuze; de uitzonderlijke Richard Damen is er een van.

Clubs, feesten en festivals

Hij rolde per ongeluk het beroep in, letterlijk opgevoed met muziek die vanuit de kwekerij werd geserveerd. Gedurende zijn carrière heeft Richard opgetreden in clubs, feesten en festivals van groot klasse. De lijst met evenementen waarin hij heeft gespeeld is eindeloos en is een waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit. Hij speelde naast Secret Cinema, Marco Lys, ROOG, Rich Wakley, Luuk van Dijk, Dimitri, The Deepshakerz, Erick Eerdhuizen, Kav Verhouzer en Rich Pinder, om er maar een paar te noemen.

Boekingen Richard Damen

Van Castle Of Love Festival (Kerkrade) tot meerdere uitverkochte evenementen in het Klokgebouw (Eindhoven), via Panama (Amsterdam), Subsonic (Groningen), TivoliVredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Patronaat (Haarlem), De Graanbeurs (Breda) ), Stadsporthallen (Tilburg) en Beursgebouw (Eindhoven). Ondertussen zijn Paaspop, Brabants Verbond, Insider Festival, Parade Open Air en Jungle Festival enkele van de vele festivals die hij heeft gespeeld.

Richard Damen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Richard Damen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Richard Damen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Richard Damen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Richard Damen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Richard Damen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Richard Damen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Richard Damen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!