Boris Smith boeken?

boris smith boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Boris Smith boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boris Smith

In 2017 besluit Boris een andere muzikale richting in te slaan. Na een jaar gefocust studiowerk is Boris Smith geboren. Samenwerkingen met Girls Love DJ’s, Sander Kleinenberg, La Fuente, Mia More en Goodluck volgen nu zijn nieuwe geluiden die hij deelt met de wereld.

Zijn swingende collab “Be Yourself” met de Zuid-Afrikaanse formatie Goodluck was een van de zomerhits in 2018 en keuze van de week op 3FM. Daarom koos Radio 3FM in mei Boris uit als 3FM talent.

In 2019 staat Boris opnieuw bovenaan de hitlijsten met ‘Cada Vez’ die regelmatig wordt gespeeld op Europese radiostations. Met Spanje, België, Frankrijk, Italië en Nederland voorop.

Boekingen Boris Smith

Solar, Amsterdam Open Air, Summer Festival, Pacha Ibiza, Escape, Ushuaia en Dauwpop Festival zijn slechts een paar shows van het afgelopen festivalseizoen.

De komende maanden staat hij te draaien op Broodrooster, Clubbing, Next en verschillende ADE events!

Kom in de stemming

Boris Smith boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boris Smith te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boris Smith wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boris Smith viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boris Smith online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boris Smith boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boris Smith kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boris Smith boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!