Kav Verhouzer boeken?

Kav-Verhouzer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Kav Verhouzer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Kav Verhouzer

‘’Ik wil gewoon mensen blij maken met mijn muziek’’ is wat Kav Verhouzer ooit riep toen hij begon met produceren. Dat is aardig gelukt want zijn muziek wordt tientallen miljoenen keer beluisterd en wordt gedraaid door oa Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Heldens, Tiësto, Kygo, and Sam Feldt.

Platinum hit ‘’Stap Voor Stap’’

De ster van Kav Verhouzer is reizende sinds zijn Platinum hit ‘’Stap Voor Stap’’ die weken in de Top40 heeft gestaan. Daarnaast werd het ook nog de meest geshazamde plaat in Nederland. Deze hit, samen met rapper Sjaak, was een schot in de roos. Het duurde dan ook niet lang voor er een follow-up kwam genaamd ‘’Turbo’’. Deze samenwerking werd nog even versterkt met de invloed van Jebroer die ook te horen is op deze track. In de tussentijd werd Kav nog gevraagd om een officiële remix te maken van een van de grootste hits in 2018, ‘’Huts’’.

Spotlight Artist Of The Year

Het begon ooit allemaal met het succes van ‘’Hot Skin’’ deze track, samen met Sam Feldt, behaalde meteen 12 miljoen streams op Spotify. Tegelijkertijd kwam zijn bootleg van Mr Probz’ ‘’Nothing Really Matters’’ op Soundcloud uit die ook meer dan 8 miljoen streams haalde. Zijn populariteit bleef groeien en dit werd ook opgemerkt door Spotify dat hem uitriep tot ‘’Spotlight Artist Of The Year’’ in Nederland voor 2016. Als one to watch betaalde hij het vertrouwen terug met de track ‘’Get What You Came For’’ samen met BullySongs.

Boekingen Kav Verhouzer

Op dit moment toert Kav de hele wereld over. Van de dikste studentenfeesten in Nederland tot aan festivals in Afrika, Mexico en Azië. In de tussentijd vindt hij ook nog tijd om de studio in te duiken met de beste singers/songwriters en producers om er voor te zorgen dat er weer een hoop nieuwe muziek aan komt!

Kom in de stemming

Kav Verhouzer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Kav Verhouzer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Kav Verhouzer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Kav Verhouzer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Kav Verhouzer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Kav Verhouzer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Kav Verhouzer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Kav Verhouzer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!