Rob de Nijs boeken

Rob-de-Nijs-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rob de Nijs boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rob de Nijs

Wilt u Rob de Nijs boeken vanwege zijn enorme talent, de grote hits die hij heeft gescoord of puur vanwege zijn charmante verschijning? Bekijk hier de prijs voor Rob de Nijs en boek hem direct.

Rob de Nijs werd geboren op tweede kerstdag, in 1946 in Amsterdam. Hij stort zich vanaf 1960 op muziek en zit daarom in 2000 al 40 jaar in het vak. Hij start in een band genaamd de Apron Strings, maar verder gaat hij verder als Rob de Nijs en de Lords. Rob de Nijs laat zich in die tijd inspireren door Cliff Richard and the Shadows.

40 jaar hits van Rob de Nijs

Rob de Nijs zit al tijden in het vak, waardoor u hem al tientallen jaren kunt boeken. Het heeft hem echter 30 jaar gekost om een echte grote hit te scoren, met ‘Banger Hart’. Het nummer staat wekenlang op nummer 1 in de top-40, waardoor hij vanaf dat moment landelijk bekend is. Eind 2002 ontvangt hij een Edison award, als waardering voor al zijn prestaties. U kunt Rob de Nijs boeken om zijn meest bekende nummers, maar ook om de juweeltjes die het grote publiek nog nooit bereikt hebben. Ondanks meer dan 40 jaar aan hits en grote optredens denkt Rob de Nijs nog lang niet aan stoppen. Bent u benieuwd naar de kosten van Rob de Nijs en wilt u hem inhuren?

Boekingen Rob de Nijs

U kunt Rob de Nijs boeken voor een show van 45 minuten, met orkestband. Hij zingt een aantal van zijn grootste hits en zorgt ervoor dat het publiek een heerlijke tijd heeft. Uiteraard kunt u Rob de Nijs inhuren voor een bedrijfsfeest, maar ook een privéfeest of een ander evenement. Rob de Nijs staat overal voor open en komt de sfeer er graag inbrengen.

Kom in de stemming

Rob de Nijs boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rob de Nijs te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rob de Nijs wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rob de Nijs viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rob de Nijs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rob de Nijs boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rob de Nijs kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rob de Nijs boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!